Colors Dead Bleed – Heritage

Colors Dead Bleed - HeritageColors Dead Bleed rockt als een malle! Maar, verwar de band niet met Colors Dead Bleed uit Malle, België. Ook een hardcore-band, ook met Belgen en Nederlanders in de gelederen. Maar voor de rest een compleet ander verhaal. Colors Dead Bleed is ontstaan uit Tech9, Convict en Between The Lines en maakt naar eigen zeggen melodieuze hardcore. Dat deden de heren al op een eerdere EP, en nu dus ook op Heritage. Melodieuze hardcore dus, als er al zoiets bestaat. Deze EP bevat in elk geval dik aangezette, energieke en explosieve hardcore waar Madball alleen nog maar van mag dromen. Als bonus krijg je er nog bevlogen gitaarwerk bij waarin veel gevoel schuilt. Colors Dead Bleed neemt de oerkrachten van een Pro-Pain over en koppelt deze aan de groteske refreinen van een Funeral For A Friend. In vijf songs laten deze vijf heren horen dat er wel degelijk toekomst is voor klassieke metalriffs in de hardcore en voor melodie in de hard- en hatecore. Het zal er live hard om knallen.


mij=White Russian

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven