Een Wereld. Een Droom. Een Game

Omarm het spannende wedstrijdgevoel van het meest prestigieuze sportevenement ter wereld, vertegenwoordig je land en neem het goud mee naar huis.
De game verschijnt op next-gen consoles en belooft een leuke en intense Olympische ervaring te worden, met prachtige graphics die het fijne emotionele detail van ieder onderdeel weten te vangen. Iedere fractie van een seconde telt en kan het verschil betekenen tussen winst of verlies. De geheel nieuwe gameplay-technieken zorgen voor een uitdaging voor iedere speler als het op tijd, snelheid en coördinatie aankomt. Strijd alleen of met maximaal zeven vrienden online. Spelers zullen records breken, terwijl ze hun land laten zegevieren. Deze zomer wil iedereen zijn of haar eigen land vertegenwoordigen en het goud mee naar huis nemen.

Back to Top