Blue Marble

Dit is Blue Marble. Help ons het mysterie op te lossen. Mission 1212 is een reeks van zes video’s die een serie aanwijzingen bevat. Het oplossen van deze aanwijzingen draagt zowel bij aan het succes van de missie, als aan jouw persoonlijke succes. Agent Blue Marble heeft jouw hulp nodig om de code te kraken.
Er is iets mysterieus aan de hand, iets groots, maar wat is het? Waarom wordt Blue Marble gecontroleerd door het Departement voor de Europese Veiligheid? Waarom beweegt hij zich door Europa en achtervolgt hij schaduwen? Je zult betrokken moeten raken om dit uit te vinden.

Bekijk alle video’s in de juiste volgorde om te code te kraken. Wanneer je dit gelukt is maak je kans op het winnen van de ultieme prijs: tickets voor twee personen naar een VIP-filmpremière in Londen, inclusief vluchten en twee nachten in een tophotel! Om de zes video’s te kunnen zien en deel te nemen aan het spel ga je naar mission1212.com.
Helaas kunnen we slechts een tipje van de sluier oplichten over het doel van dit alles. Maar als je een fan bent van klassieke science-fiction, dan zul je erg benieuwd zijn naar wat hier achter zit!

Back to Top