Boo! – TNTLC

Er is volgens mij geen buitenlandse band vaker in Nederland gesignaleerd de afgelopen twee jaar dan het Zuid-Afrikaanse trio Boo!. Stapje voor stapje hebben ze hier vaste voet aan de grond gekregen. Elke keer als ze terugkwamen om hier optreden zijn er grotere zalen meer publiek, en enthousiaste cd-kopers. Voor hen was het tot nu toe niet altijd net zulk feest als bij de optredens, want op plaat maakte Boo! niet waar wat ze in de zaal wel konden maken: feest. Beter dan op, beetje flauwe titel overigens, TNTLC deden ze het volgens hun zelf nog niet en dat was dus ook niet zo lastig. Een bijna bizarre mix van allerlei genres krijg je voorgeschoteld. Af en toe zou je wensen dat je in plaats van de vele synths wat meer gitaarwerk voorgeschoteld zou krijgen, dat zou de liedjes wat meer body geven. Ben je niet allergisch voor mannen die vier octaven halen, vind je synths tof, denk je vol weemoed terug aan, veelal, de jaren 80 en zoek je een plaat als goede voorbereiding op een vrolijke (dans-)avond uit? Bij Boo! Ben je aan het goede adres. Morgen de wereld? Zou kunnen, maar dan zal het denk ik toch wel zaal voor zaal duren. Kan dus nog wel even duren.

File: Boo! – TNTLC
File Under: Monkie Punk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top