Scram C Baby – Love Is Not Enough

Ja hoor dat heb ik weer. Zit je naar het sprankelende nieuwe plaatje van Scram C Baby te luisteren blijft natuurlijk net dat stukje tekst de hele dag door je hoofd tollen dat je het beste niet kunt zingen in het bijzijn van je collegae. Erg lastig als dat stukje tekst gaat als volgt: “I wanna smell some pussy, show me your tits”. Althans dat maak ik ervan. Niet zo heel handig om dat te zingen over gangen. Het kost me dan ook de nodige moeite om het bij neuriën te laten. Waarom? Omdat het zo’n lekker melodietje is. Daar staat Love Is Not Enough sowieso vol mee. Laat dat maar aan John Cees Smit over. Rammelend, maar verantwoord, schuift hij Scam C Baby aan bij the Pavement en Guided By Voices met zijn korte puntige liedjes die uitnodigen om mee te zingen. Aangrijpend (“I’ll Explain It When You’re Older”) , catchy (“King Bolo”) en met hier en daar lekker scherpe gitaren (“Saved By the Fuzz”). En dan altijd maar zeuren dat Excelsior alleen maar van die lieve plaatjes uitbrengt. Wat een nonsens, dat blijkt wel uit hun leukste twee van dit jaar, Caesar en deze. Alleen dat verdomde stukje tekst. Levensgevaarlijk.

File: Scram C Baby – Love Is Not Enough
File Under: Sex? Scream to me Baby!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven