Ro-Robot – Unequal (EP)

Ik zeur nog wel eens op bandjes waarvan dan weer eens geen mp3 online te vinden is om naar te linken zodat je niet alleen op onze verhaaltjes af hoeft te gaan, maar ook eens met je eigen oren kunt luisteren of we er niet mijlenver naast zitten. Dat zitten we natuurlijk zelden, maar toch is het verrekte handig. Ro-Robot geeft in ieder geval aan hoe het wel moet. Sterker nog, ze overdrijven het een beetje. Je kunt hun EP Unequal namelijk in zijn geheel downloaden. Ik vraag me af of dat dan wel slim is. Alhoewel, als je de EP downloadt, krijg je er wel de kekke (jaja, George is met reces en straks gaat u dat woord missen) muziekjes voor, maar je mist wel de mooi bewerkte jewelcase als je niet tot aanschaf overgaat. En die wil je er wel bij hebben, geloof me maar. Helemaal als je ooit weg was – of nog steeds bent, want dat gaat nooit over volgens mij – van Joy Division of van hun hedendaagse neefjes Interpol. De Haaksbergernaren van Ro-Robot doen voor die New Yorkers eigenlijk niet onder met hun pakkende

File: Ro-Robot – Unequal (EP)
File Under: Na download ook kopen
File Audio: [Push Me Along][Wide Open Space]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top