Beavershot – Kings of Dirt

We trokken hier al eerder de conclusie en de heren van Beavershot bevestigen ons maar weer in dit oordeel: Alkmaar is een behoorlijke Rock City. Vanaf het moment dat Kings of Dirt af trapt met “Nitro” is het plankgas en iedereen die probeert om de heren te maken tot een momentje van rust krijgt terstond de middelvinger. En terecht. Ballades opnemen kan altijd nog. Onder de bezielende leiding van Theo de Jong – volgens mij de grote spil in het Alkmaar Rock City gebeuren – hebben de heren het voor elkaar gekregen om hun live-reputatie aan het silicium toe te vertrouwen. Zo ongeveer elk festival dat maar te vinden is in de omgeving van Alkmaar hebben de heren onveilig gemaakt de afgelopen twee jaar. Ze waagden zelfs al een uitstapje naar het Verre Oosten om op het Zwarte Cross de akkers ook om te ploegen. Eitje natuurlijk met hun op Zeke en Motorhead leest geschoeide Rock’N’Roll. Dat ze zichzelf de Kings of Dirt noemen riekt natuurlijk naar enige hoogmoed, maar zeg nou zelf, Prince of Dirt staat ook zo truttig. En wie titels als “Beavershot” en “Hunkemoller Freakshow From Hell” gebruikt wil niet graag als truttig gezien worden. Toch mogen ze wat mij betreft al wel vast in de schaduw van hun grote voorbeelden gaan staan.

File: Beavershot – Kings of Dirt
File Under: Motorolie, Zweet en Bier
File Audio: [Outlaw Rider][Love Machine][Helluvanite]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven