Landing – Sphere

Als ik mijn ogen open doe ligt ze naast me. Haar haar op het kussen, haar ogen nog dicht. Ze zoemt zachtjes. Ik luister naar haar. En ik kijk. En ik kijk en luister nog wat meer en uiteindelijk draai ik me om en dut weer weg. Dertig minuten later word ik weer wakker. Omdat het zoemen is afgelopen. Maar zonder dat gezoem is het wel lekker rustig en ik draai me nog eens om. Ik zweef weer weg in een slaap, maar niet voordat ik haar een rotschop verkocht heb. Dit keer slaap ik mét fijne dromen. Uw recensent was even op bed gaan liggen luisteren naar het überslaperigmakende Sphere, een werkje van Landing. En dat had hij beter niet kunnen doen. Één lange, slome, slaperigmakende hoeveelheid dreutelmuziek is het. En de fijne dromen kwamen pas nadat de cd was afgelopen. Van mij hoeft het allemaal niet zo. Maar als u wél van dat oeverloze gedreutel, die oeverloze muzieklandschapjes die nergens toe leiden houdt dan hou ik u niet tegen. Maar vraagt u me dan alstublieft niet of ik bij u kom logeren.

File: Landing – Sphere
File Under: Liever nooit meer horen, ik slaap zo al goed genoeg.
File Audio: [Fluency]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top