Pinback – Summer In Abaddon

Nu in de winkel: Summer In Abbadon! Tien geweldige liedjes speciaal voor u gecomponeerd en geselecteerd door niemand minder dan Rob Crow en Armistead Burwell Smith IV. Deze fraaie collectie indiepopnummers is zorgvuldig in elkaar geknutseld met ‘oog (en oor) voor detail’ en daarna op een perfect rond schijfje geperst. In een speciale zilveren uitvoering verkrijgbaar bovendien en met een echt Pinback-keurmerk! Dit plaatje is geschikt voor het hele gezin en op alle momenten van de dag. Het is wellicht even wennen in het begin maar al snel daarna kunt u niet meer zonder! Wat doet u op lange treinreizen? Tijdens vervelende klusjes? Op stemmige zondagmiddagen? Met Summer In Abbadon kunt u desgewenst ontsnappen aan de minder leuke momenten van de dag, of juist extra genieten van de positieve kanten van het bestaan, zo u wilt! Van de donkere sfeer die het liedje “Sender” bij u in de huiskamer brengt tot het springerige “AFK” (met een prachtig outtro), met Summer in Abbadon is het allemaal mogelijk! Maar wacht! Er is meer! Bij elke keer afspelen blijken verborgen details naar boven te komen zodat deze collectie liedjes blijft boeien; ook na meerdere draaibeurten! Let bijvoorbeeld eens op het fraaie pianospel in “3XO” of het meezingbare “Fortress”. Voor elke liefhebber van intense, melodieuze, donkere, houdbare indiepopliedjes is deze CD een must. Als u nu bestelt krijgt u het exemplaar in gratis kartonnen uitklap-cd-hoes! Sterker nog, u krijgt er ook nog een tekstboekje bij ook! Waar wacht u nog op? Bestel nu! Uiteraard komt deze CD met de ‘Niet goed = Slechte smaak’-garantie! Velen gingen u voor, dus haal uw eigen Pinback in huis. De CD is zo goed dat zelfs de konkurrent hem verkoopt!

File: Pinback – Summer In Abaddon
File Under: Fraaie aanvulling voor mijn nog karige jaarlijst
File Audio: [Fortress]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven