Moloko – 11.000 clicks (DVD)

Ik lig altijd in een deuk om Moloko. Alleen al de titels van de cd’s vind ik erg amusant. I am Not A Doktor vind ik geestig en Do You Like My Tight Sweater vind ik fantastisch! Bij mij kan de band ook niks verkeerd doen. Dat komt ook omdat ik ze nu 3x live heb gezien en 3x uit mijn sokken werd geblazen. Buiten het feit dat ze live echt waanzinnig spelen, zijn ze ook erg grappig om naar te kijken. Roisin (zangeres) heeft een stembereik waar je met regelmaat kippenvel van krijgt. Op het podium gedraagt ze zich als een bouwvakker. Ze schaamt zich er niet voor om soms behoorlijk oncharmant uit de hoek te komen. Met grote lompe passen, maar met veren hoedje op, slaat ze zichzelf keer op keer met alle gemak door alle nummers heen. Ik zag haar tijdens shows het keyboard bespelen cq afbreken omdat ze daar met haar stiletto hakken bovenop stond te beuken. Helaas is dit op 11.000 Clicksniet te zien. Daarom wordt het er niet minder leuk op om er naar te kijken. Deze DVD opname is de afsluiter van een lange tour die eindigt in het legendarische Brixton Academy. Dus voor de mensen die een zaterdagavond niet willen stappen, zou ik zeggen: zet lekker 11.000 Clicks op en ga thuis uit je plaat samen met Moloko.

File: Moloko – 11.000 clicks (DVD)
File Under: swingen tot je er bij neervalt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top