Angie Stone – P.U.R.E Sessions (DVD)

Schreeuwende kinderen, hordes mensen, gezeur aan mijn kop, werkdagen van 12 uur lang en dus zere voeten! Het is weer feest voor de detailhandel: Sinterklaas is er weer. De tijd van het jaar om mijn geduld weer eens op de proef te stellen. De meest domme vragen van klanten moet ik serieus proberen te beantwoorden, en dat is ieder jaar weer een uitdaging. Tot nu toe gaat het me nog aardig af maar dat komt omdat ik sinds afgelopen zaterdag psychisch wordt bijgestaan door Angie Stone. Die dag kwam haar Dvd P.U.R.E sessions uit en dat is maar goed ook. Terwijl ik aan alle kanten wordt aangeklampt door klanten blijf ik kalm door de klanken van de P.U.R.E sessions van Angie Stone. En die heb ik dan ook nodig, een soort therapie! Als ik tijd heb kijk ik af en toe met één oog naar de tv en dan zie ik dat Angie bijna een uur lang er op los swingt zonder buiten adem te raken. Ook zien we onze Idol Boris nog even langskomen. Ja, ik kom er eerlijk voor uit: Ik ben Lisa en ik vind dat Boris lekker zingt: Hallo Lisa! Zo dat is er uit. Het werd hoog tijd dat er iets van Angie Stone uitkwam op Dvd en ik ben blij dat ze dat voor de feestdagen hebben gedaan, zo sla ik mij er weer doorheen. Met al dat gestress en gedram heb ik een beetje houvast nodig en dat heb ik nu gevonden. Angie Bedankt!

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top