Artanker Convoy – Mature Fantasy

U denkt misschien bij het zien van dit hoesje van de heren van Artanker Convoy: “Wat een rare mannen met rare baarden en rare kapsel. Die maken vast ook rare muziek!” Wacht maar tot u de binnenkant ziet. Daar zijn de heren getooid met allemaal fijne foute hoofddeksels en dito zonnebrillen. Brommerhelmen, cowboyhoeden en bontdingen en andere jaren 70 prullaria. Dat moet wel foute jazz zijn. En inderdaad het is foute jazz dat Artanker en zijn konvooi maken op Mature Fantasy. Het is muziek die ze gemaakt hebben voor het dansvoorstelling van Maura Baiocchi die Submerge heet en uitgevoerd werd op een festival in Cordoba. En dan wel het Argentijnse Cordoba en niet het Spaanse dorp. Niet alleen om het weer overigens. Mature Fantasy swingt namelijk op een fijne manier. St. Germain met peper in de reet zeg maar. De muziek sluit eigenlijk naadloos aan bij de clip van “Sabotage” van de Beastie Boys. Maar dan zonder die drie schreeuwende apen erbij natuurlijk en raggende gitaren, maar met de swing. Ik had die drie wel eens willen zien dansen op Mature Fantasy. Volgens mij komt daar iets heel interessants van. Misschien wel interessanter dan Baiocchi ooit had kunnen verzinnen. Ik zit in ieder geval niet stil op mijn stoel.


mij=The Social Registry / Konkurrent

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven