Ben Christophers

Het is een lelijk klein mannetje. Maar zingen kan hij wel.


mij=Ben Christophers, 9 februari, Paradiso, Foto: George

12 reacties

 1. Dus jij was één van die hufters die door de nummers heen stond te blaten kouten?
  Als het je niet boeit ga je toch lekker even beneden in de kelder koffie drinken of pissen.
  Misschien, als je lief bent en belooft de volgende keer je mond te houden, plaatsen we nog wel een foto van The Frames. want daar zijn ook foto’s van natuurlijk.

 2. Timo

  hahaha, nee ik was niet 1 van die hufters die er door heen begon te praten. Maar het was nogal eentonig en blijkbaar vond de rest van paradiso dat ook! Ligt meer aan Ben zelf vind ik, zijn set was veel te rustig voor paradiso.

 3. Timo

  the Frames is toch de hoofdact? Naar mijn idee is Ben Christophers gewoon geen geschikt voorprogramma voor the Frames waar ook veel luidruchtige ieren op afkomen. En als hij my beautiful demon of the alien and the earth girl had gespeeld had hij waarschijnlijk ook meer mensen kunnen overtuigen.

 4. Timo

  Ook heeft mijn eerste reactie natuurlijk niets met zijn muziek te maken. De nummers op de elektrische gitaar waren ook nog wel goed, maar verder was de sfeer niet intiem genoeg en met te weinig mensen die het echt konden waarderen.

 5. snuppeke

  Hallo je hoeft echt niet te zeggen dat ben verwijfd is, als je niet van zijn muziek houdt is dat best.
  Ik luister ook vaak naar wat harders, maar ben is ook gwn echt super goed! Je kent ‘m niet en zijn muziek niet, en dan mag je het minder vinden, maar oh wat zielig als je hem dan op die manier “pakt”. het gaat dan niet meer over de muziek, maar over ben als peroon, dat is zoo flauw. yeah I know, late reactie 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven