Inactive Messiah – Inactive Messiah

Tsjonge jonge wat straalt er een ongelooflijke gezapigheid uit van deze cd van Inactive Messiah. Allemachtig simplistische stampriffs over zo mogelijk nog simpeler drumritmes. Gecombineerd met zweverige toetsen en schreeuwerige gruntzang. Tikje industriëel, meestal saai midtempo met de meest fantasieloze riffs die ik in tijden heb gehoord. Af en toe komt er een mooie solopartij voorbij maar de songs lijken zoveel op elkaar dat het geheel het ene oor in en rechtstreeks het andere oor weer uit gaat. Ouderwetse metal in een modern jasje met het verstand op 0, daar heeft het nog het meest van weg. En die grunt slaat helemaal nergens op bij dit soort redelijk onschadelijke heavy metal. Net als die pseudo-gothic toetsen op de achtergrond, hou daar nou eens mee op. Luisteren naar deze Inactive Messiah – Inactive Messiah was dan ook een behoorlijke zit waarbij de moedeloosheid per song alleen maar groter werd. Eigenlijk wil ik hier verder niet zoveel woorden meer aan vuil maken. Op hoeveel manieren kun je immers saai omschrijven?


mij=Black Lotus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven