Severe Torture – Bloodletting

Ik ben lui, aartslui. Ik functioneer alleen onder tijdsdruk. Ik bedenk voor alles tijdslimieten om toch maar wat voor elkaar te krijgen. Als er geen tijdsdruk is, doe ik niets. Dat is het enige waar ik ook echt goed in ben, niets doen. In de lente wordt het altijd nog erger als de klok een uur vooruit wordt gezet. Door deze maatregel, ooit eens bedacht om juist energie te besparen, verwacht mijn baas dat ik theoretisch gezien een uur eerder op mijn werkplek zit. En daar verzet mijn lichaam zich tegen. Ik ga smokkelen en stel langzaam de tijdslimiet bij. Als ik nou eens om 7.15 uur opsta, dat is nog altijd zo’n 45 minuten eerder dan vorige week rond deze tijd. Maar dan kan ik ook wel om 7.30 uur opstaan, dat is nog steeds een half uur eerder dan vorige week rond deze tijd! De enige juiste remedie heb ik nu echter gevonden. Mijn voorjaarsvermoeidheid wordt passend verdreven door Bloodletting, het eerste live album van Severe Torture en meteen ook hun laatste album voor Karmageddon Media. De negen live tracks op dit album zorgen voor een instant cafeïne ervaring, waar ik normaal gesproken vijf koppen koffie en drie rode stieren voor nodig heb. Als extra’s treffen we ook nog een Pestilence cover aan en de complete uit 1998 stammende demo Baptized in Virginal Liquid. Tot het uitkomen van hun derde officiële langspeler later dit jaar, kan dit fraaie tussendoortje mooi nog even als blijvende slaapverdrijver dienen.


mij=Karmageddon Media / Bertus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven