Summer at Shatter Creek – All The Answers

De eerste cd van Summer at Shatter Creek, Home for the Holidays, bevatte “My Neigbour’s Having a Seizure”. Dat nummer alleen al zorgde er voor dat ik mijn creditcard trok en de cd vanaf de andere kant van de oceaan liet opsturen: ik kon hem in geen enkele winkel vinden. Alleen daarom al viel mijn mond open van verbazing toen er opeens een nieuwe cd van Summer at Shatter Creek op mijn deurmat lag. Ten eerste wist ik niet eens dat Craig nog steeds muziek maakte op zijn zolderkamertje, ten tweede wist ik al helemaal niet dat zijn cd’s tegenwoordig door echte platentoko’s uitgebracht worden. Maar ik laat me graag verrassen en dus stopte ik All The Answers ‘s avonds in mijn cd speler. Om tot de conclusie te komen dat mijn vriend Craig weinig tot geen progressie geboekt heeft ten opzichte van de vorige plaat. Sterker nog: het fijne knip-en-plak gevoel dat ik eerder had is volledig verdwenen. Daar komt nog bij dat Craig elk nummer behoorlijk volgezongen heeft. Dat hoeft niet erg te zijn, maar zijn vlakke stem gaat me ernstig vervelen na een paar nummers en daar kan zijn minimalistische sfeermuziek weinig aan veranderen. En dat is jammer, want zijn eerste cd liet horen hoe het ook anders kan.


mij=Badman / Konkurrent

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven