Tori Amos

Ploing pling plooooiiinnngg!


mij=Tori Amos, 11 juni, Ahoy, Rotterdam. Foto: George

13 Comments

  1. Wendy

    Zou je die foto’s van Tori Amos naar mijn emailadres kunnen sturen, ze zijn echt ongelooflijk mooi! (die van mij zijn helaas erg mislukt…)
    Alvast hartstikke bedankt!!!

  2. Eefje

    Ja als iedereen het vraagt doe ik t ook, mijn camera hebben ze ook ingenomen en ik zat op rij 5 dus had super mooie foto’s kunnen maken, kon wel janken toen ik zag dat enorm veel mensen gewoon foto’s maakte! Wil je ze ook naar mij mailen, in een zo goed mogelijke kwaliteit dan kan ik ze afdrukken.

  3. Ik snap jullie niet zo heel goed eerlijk gezegd. Als er nadrukkelijk gemeld wordt dat je geen foto’s mag maken, waarom doen jullie het dan toch? Als zelfs mensen met professionele apparatuur (dus vooral ook zonder flits) geen foto’s mogen maken omdat Tori dat storend vindt tijdens haar show, waarom doen jullie het dan toch? Die mensen respecteren haar verzoek en nemen mopperend genoegen met één nummer soundcheck om foto’s te maken. En dan verwachten jullie, welhaast respectloze fans, dat wij die foto’s zomaar weggeven aan jullie omdat wij netjes gedaan hebben wat mevrouw Amos ons gevraagd heeft? Zo werkt het niet. Als jullie mij mailen dan wil ik proberen toestemming te krijgen om prints voor jullie te maken op a4 formaat van de drie foto´s die op baviaan.net en fileunder.nl staan. Weet wel dat dat NIET gratis is en foto´s afdrukken op zo´n formaat niet goedkoop is. En daarna wil ik er niets meer over horen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top