t.A.T.u – Dangerous and Moving

tatu-dangerous_and_moving.jpgHiep hoi, het lesbische marketingconcept is terug! Ik was al bang dat deze twee dames na de mislukte songfestivalcoup de achterdeur stilletjes achter zich dicht hadden getrokken en opgegaan waren in de grote Russische anonimiteit. Maar nee. Dangerous and moving moet het logische vervolg zijn op het miljoenensucces van het debuut. Geen idee of het gaat lukken, maar met dezelfde liefde waarmee ik zo nu en dan de commerciele fastfood ambieer boven de serieuze Hollandse kost laaf ik mij aan de popriedels van dit tweetal. Echt zingen kunnen ze niet, zoals pijnlijk duidelijk wordt in het niemendalletje “Cosmos”. Een gastbijdrage van Sting is zuiver voor de statistieken, zijn baslijnen in “Friend of Foe” zijn compleet onbelangrijk. En het nummer “Gomenasai” is de verplichte ballad, maar wel eentje van het tenenkrommende soort. Wat blijft over? Een klein aantal singles die de plaat moeten gaan dragen. En zoals liedjes “All About Us” en “Loves me not” in je kop blijven ronddwalen en behoorlijk het niveau van de vorige hitlijsttoppers benaderen denk ik dat er weinig aan de hand is voor de t.A.T.u.-dames. Volgende keer graag een plaat met alleen maar van dit soort instant-hits graag en ik word zowaar fan. Nu moet ik veelal hoofdschuddend (horizontaal) op zoek naar de afstandsbediening om de enkele klappers te vinden voor een verticale hoofdbeweging. Dat is toch iets te weinig voor een heel album.


mij=Interscope / Universal

5 reacties

  1. yana

    omg! tatu un nief album is gwn super en as gij vind da cosmos een slecht lieken is dan is da u gedacht ma tsijn ng altijd mense datta graag ooren as ge da lieke dan ni graag oort luistert der dan gwn ni naar eh maat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven