8thSin – Angelseed & Demonmilk

8th_sin-angelseed_and_demonseed.jpgShit, is het al 2006? Toch maar eens beginnen dan om wat restjes uit 2005 weg te werken. Eens kijken… zwart hoesje… onleesbare titel… wat black metal om mee te beginnen, dat kan nooit kwaad. Het nieuwe album van Angelseed heet… pff… ja, ik kan het niet ontcijferen… klimnomeD? Oh, het is in spiegelbeeld… lekker duivels, dat houd ik wel van… Demonmilk… hmmm. Website dan maar even bekijken. Ja lekker, het album heet Angelseed & Demonmilk en de band heet 8thSin! Moet je wel heel lang naar het logo kijken en goed zijn in 5 sterren cryptogrammen om dat er uit te halen. Dacht eigenlijk dat die uit Nederland kwamen. Aha, dat is The 8th Sin, moet er toch weer een beetje inkomen. Hé, die zanger IT, die speelde vroeger gitaar bij Ophthalamia. Ben benieuwd, Via Dolorosa heb ik vroeger toch vaak naar geluisterd, mooi hypnotiserend gitaarspel. Ja, begin maar met een lekker gitaarriffje, ik had eerder naar dit schijfje moeten luisteren! Hé, wat zijn die irritante geluidjes op de achtergrond? Stop daar eens mee! Kappen nu met dat geklooi op dat jaren tachtig keyboard, nu is het leuk geweest, met je pitch-knopje spelen doe je maar in je eigen tijd. Aargh, stop met zingen! Ik verdraag maar één Eric Adams, moet dat nou? Heavy metal met industrial mixen, kan het nog flauwer? Zeker een paar jaartjes ouder geworden en de scène de rug toegekeerd, man, man, man… wat een reggab.


mij=Black Lodge / Suburban

Een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven