Novaselic – Jiggle The Mailbox

novaselic-jiggle_the_mailbox.jpgDit wordt een kort stukje. Dat komt omdat het namelijk over een kort plaatje gaat. Een singletje zou je bijna zeggen, want voor een simpele promo is deze toch te verzorgd. Drie nummers in een heel krap kwartiertje krijgt de luisteraar voorgeschoteld. Novaselic uit Enschede doet aan rock die niet vreselijk origineel is maar wel prima gespeeld en vooral gezongen wordt. In de bio halen ze bands als QOTSA, Audioslave en Incubus aan. En in de eerste song krijg je inderdaad een lekker stuk moderne rock met wat stonerinvloeden voor je kiezen, gezongen door een jongen met een heldere Incubus-achtige stem. Dat hebben ze in elk geval in the pocket. Wat er nog ontbreekt aan eigen gezicht maken de heren in ieder geval goed door strak spel, goede meeslepende songs en een heldere sound. Niet voor niks hebben ze al een paar bandwedstrijden gewonnen. Met deze drie track mini als bagage kunnen dat er nog best wel eens meer worden. In de gaten houden dus, dit bandje.


mij=Eigen Beheer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven