The Bent Moustache

Kijk. Dit soort foto's zijn dan weer een makkie. Koele knakkers, die mannen uit Krommenie.


mij=The Bent Moustache, 2 februari, Melkweg, Amsterdam. Foto: George

6 reacties

  1. jg

    om dan ook zelf m’n eigen vraag maar te beantwoorden: vond ze erg leuk gisteren in de occii. vooral de iets meer spacerockende nummers spacerockte lekker door. lekker kort ook. was over ver voordat het saai begin te worden. goeie zaak.

  2. de kleef

    En ik vond ‘t zeker wat. Sommige aanhoudende nummers, met fijne drive, deden me bij vlagen denken aan The Hair & Skin Trading Co. en ook Bailter Space. Heerlijke gitaarsound, vette bas ook. En hierbij de groeten aan Pim H.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven