Kane – Everything You Want

Kane - Everything You WantSommige dingen mag je niet hardop zeggen in entertainmentland. Dat de covers van veel tijdschriften gewoon te koop zijn. En items in veelbekeken tv-programma’s – al gaat dat meestal in de vorm van package deals, en kom je daar haast niet onderuit als je nog grote artiesten te spreken wilt krijgen. Of dat de “nieuwssite” nu.nl opeens heel wat minder objectief is als je geld biedt. Tenminste, de geur van omkoperij hangt wel erg sterk om twee stukjes over de Nederlandse kutrockband Kane. Juist de twee singles van Kanes jongste album worden zonder onderbouwing de hemel in geprezen, terwijl die niets nieuws toevoegen aan Kanes oeuvre noch onze nationale muziekgeschiedenis. En dan die slotzin! “Het kan niet anders of er wacht ons een schitterend concert in De Kuip”. Flikker toch op zeg. Op een nieuwssite! Ik heb erover gemaild naar nu.nl; geen antwoord. Wat mij dan drijft om hier (onbetaald!) over Kane te schrijven? Rechtvaardigheidsgevoel. Ik geloof ook de suggestie van OOR niet, als zou Kane op hun nieuwe album zijn gaan experimenteren. Dat is namelijk helemaal niet zo; Everything You Want is een extreem saaie plaat. “NYC Soul” zou een ode aan het dynamische New York zijn, aan ‘een gevaarlijke vrouw’. Maar die ziel, die wilde spanning, emotie of verbeeldingskracht blijkt nergens uit. Met wat Amerikaanse politiesirenes en een drumcomputer-outro heb je het gehad. Wel staat er zowaar een mooi nummer op Everything You Want, het linea recta van Coldplay gejatte “I Belong To You”. Dat komt vooral door het stuk waarin Dinand Woesthoff zwijgt. Mijn grootste bezwaar tegen het duo Kane is namelijk diens stem. Woesthoff moet die aardappel eens uit zijn keel halen, maar dat doet-ie al negen jaar niet. Sterker nog, sinds “Damn those eyes” uit 1999 heeft de band ondanks tientallen juichende recensies bij mijn weten geen enkel interessant nummer meer uitgebracht. Wat dat betreft voldoet dit zevende album ondanks zijn titel keurig aan mijn laagste verwachtingen. Daar wil ik graag over discussiëren in de comments. Wat 3FM draait is helaas de norm in Nederland. Maar dat dat dan Kane is, is voor mij voor een land met zoveel meer talent en een zoveel rijkere muziektraditie onbegrijpelijk.


mij=Kane Records / Universal

111 reacties

 1. Tja das nou vermoedelijk de invloed van Kindamuziek op Nu.nl. En al die bliepjes en drumcomputers werkten ook al niet op “Pop” van U2 en aangezien die band nog steeds een voorbeeld is van D&D, waren ze genoodzaakt dezelfde fout te maken. “I belong to you” is dan ook idd het enige lichtpuntje als snap ik dan weer niet waarom er aan het eind een stilte van een minuut inzit.
  Er stonden naar mijn mening nog wel wat relevante nummers op het tweede album, maar dit doet het allang niet meer voor me. De titel Everything You Want gaat dan ook niet op 😉

 2. Spookrijder

  “We hebben eigenlijk alles in eigen beheer”, legt Woesthoff uit. “Je hebt dus Kane Records dat de plaat uitbrengt. Universal is degene die hem dan daadwerkelijk in de winkels legt. Dat werkt heel goed als een team.”
  Jezus jezus jezus…

 3. Stonehead

  Voor de goede orde, Kindamuzik heeft met beide stukken niets te maken; het ene is van Novum en het andere van NU.nl-muziekchef Kristiaan Asscheman. Wel kun je je afvragen of KM zich niet laat lenen als ‘muzikaal geweten’ voor NU.nl, terwijl Ilse met wat wervende mainstreamverhalen het grote geld binnenhengelt.

 4. Spookrijder

  Onafhankelijkheid is geen verkapte advertorial schrijven.
  En natuurlijk zijn er mensen die Kane oprecht leuk vinden. Maar er zijn ook mensen die Stef Ekkel oprecht leuk vinden.

 5. Spookrijder

  Onafhankelijkheid is geen verkapte advertorial schrijven.
  En natuurlijk zijn er mensen die Kane oprecht leuk vinden. Maar er zijn ook mensen die Stef Ekkel oprecht leuk vinden.

 6. Maarten Bosvelt

  Muziek op nu.nl was ooit leuk en verfrissend, maar is tegenwoordig erg ruk. Het valt me op dat de medewerkers elke plaat steevast drie sterren geven. Lekker voorzichtig. Een beetje journalist moet juist albums afbranden of de hemel in prijzen. Aan middelmaat heeft de lezer immers niks.

 7. Maarten Bosvelt

  Muziek op nu.nl was ooit leuk en verfrissend, maar is tegenwoordig erg ruk. Het valt me op dat de medewerkers elke plaat steevast drie sterren geven. Lekker voorzichtig. Een beetje journalist moet juist albums afbranden of de hemel in prijzen. Aan middelmaat heeft de lezer immers niks.

 8. @Danny: uh, ik was anders echt van plan om een redelijke discussie aan te gaan. Het is in dit geval niet ‘zeiken om het zeiken’, zoals Ksasj op nujij denkt. Vanmiddag luisterde ik de derde plaat van Andrew WK op mijn mp3-speler. DAT is bravoure, bravoure bovendien waar ik blij van word, en die evengoed een 0,6 haalt op de schaal van Pitchfork. Kane daarentegen heeft geen humor, geen diepgang, geen vriendschappen en geen hooks. En sprankelen of knetteren doet het al helemaal nergens. Zijn het dan misschien de looks van Dinand, of is het dat zijn middle-of-the-road-rock prettig wegluistert als je in de auto handsfree belt ofzo? Ik ben serieus nieuwsgierig *waarom* iemand pakweg “Shot of a gun” een leuk nummer kan vinden, naar wat Kane nou zo’n speciale band maakt. Ik ben de melodie na twee refreintjes al zat…

 9. Vincent Cardinaal

  Heeft Nederland zoveel meer talent? Daar bedoel je toch hopelijk niet rotslechte groepjes als Gem en Moke mee he?? Want die zijn net als Kane net zo goed bijzonder slappe aftreksels van Engels/Amerikaanse voorbeelden…
  Ik kan de ambitie van Kane nog wel waarderen, plaat opnemen met de bassiste van Bowie, de Kuip uitverkopen…het getuigt in ieder geval niet van het vreselijke, zogenaamd van objectiviteit en goede smaak overlopende snobisme, waar dit stukje ook weer een fijn exemplaar van is.
  Al dat gezeik over vermeende banden van Nu met weet ik veel wie. Nou en. Exact hetzelfde als de vriendjespolitiek tussen De Volkskrant en Excelsior bijvoorbeeld. Zo wordt het spel overal gespeeld, en terecht.
  Dat eeuwige “gewone, frisse alternatieve jongens” gedoe van nederlandse groepjes ook altijd. Dan nog liever het tenenkrommende “Bono van de lage landen” imago van die Dinand.

 10. Vincent Cardinaal

  Heeft Nederland zoveel meer talent? Daar bedoel je toch hopelijk niet rotslechte groepjes als Gem en Moke mee he?? Want die zijn net als Kane net zo goed bijzonder slappe aftreksels van Engels/Amerikaanse voorbeelden…
  Ik kan de ambitie van Kane nog wel waarderen, plaat opnemen met de bassiste van Bowie, de Kuip uitverkopen…het getuigt in ieder geval niet van het vreselijke, zogenaamd van objectiviteit en goede smaak overlopende snobisme, waar dit stukje ook weer een fijn exemplaar van is.
  Al dat gezeik over vermeende banden van Nu met weet ik veel wie. Nou en. Exact hetzelfde als de vriendjespolitiek tussen De Volkskrant en Excelsior bijvoorbeeld. Zo wordt het spel overal gespeeld, en terecht.
  Dat eeuwige “gewone, frisse alternatieve jongens” gedoe van nederlandse groepjes ook altijd. Dan nog liever het tenenkrommende “Bono van de lage landen” imago van die Dinand.

 11. @Vincent Cardinaal: ik denk twee seconden na en type Bonne Aparte, Gone Bald, White Sands, Sleepingdog, Astrosoniq, De Kift, André Manuel, Propeller, Oak, Face Tomorrow. Oké dat was drie seconden, ik geef het toe. Maar ja, da’s weer niet mainstream genoeg natuurlijk zeker.

 12. @Vincent Cardinaal: ik denk twee seconden na en type Bonne Aparte, Gone Bald, White Sands, Sleepingdog, Astrosoniq, De Kift, André Manuel, Propeller, Oak, Face Tomorrow. Oké dat was drie seconden, ik geef het toe. Maar ja, da’s weer niet mainstream genoeg natuurlijk zeker.

 13. André

  Dat “gewone, frisse alternatieve jongens” gedoe heb ik geloof ik sinds 1998 al nergens meer gelezen hoor.
  En waarom zou het meteen altijd weer alleen maar over gitaarbandjes moeten gaan?

 14. Vincent Cardinaal

  Natuurlijk wordt er wel redelijke muziek in Nederland gemaakt, en er zijn ook heus nog wel types met enig charisma te vinden (zoals idd Andre Manuel), maar je kunt toch niet ontkennen dat nederlandse popmuziek (ook de meer interessante groepen en artiesten) vaak zo ontstellend braaf zijn? Het enige dat ik wilde aangeven was dat ik van die Dinand nog kan waarderen dat het tenminste nog een dubieus figuur is.
  En ik snap het hele bovenstaande stuk niet. Het lijkt alleen maar te bestaan om een complottheorie omtrent nu.nl uit de doeken te doen en om aan te geven dat de muziek van Kane erg slecht is, oftewel eigenlijk om de goede smaak van de recensent van dienst duidelijk te maken. “Zo voldoet Kane keurig aan mijn laagste verwachtingen”. Tja. Waarbij een aantal randzaken (zoals het kopen van een voorpagina enzo) de groep in kwestie nog iets dubieuzer lijkt te moeten maken, terwijl dat gewoon schering en inslag is in de platenwereld, en kleinere groepen, die waarschijnlijk op meer krediet kunnen rekenen(terecht of niet) exact hetzelfde doen. Voicst zit toch ook in zo’n zouteloze 3fm-commercial?
  Hier wordt moedwillig vanuit één gedachte iets beschreven, en dat vind ik gewoon een zwaktebod om te plaatsen.

 15. Vincent Cardinaal

  @ Andre
  Touche. Al is dat ook weer precies wat ik dan weer kan waarderen aan die groep, dat ze zo’n “discussie” iig teweeg weten te brengen..je probeert Col. Tom Parker op polderniveau te spelen, of niet he?:)
  @Stonehead
  Zo eenzijdig vind ik m’n gedachte helemaal niet, ik erken ruiterlijk dat ik de groep ook niet bepaald briljant vind alleen dat de middelen die gebruikt worden om één en ander kenbaar te maken gewoon zwak zijn. Eigenlijk best genuanceerd:)

 16. Vincent Cardinaal

  @ Andre
  Touche. Al is dat ook weer precies wat ik dan weer kan waarderen aan die groep, dat ze zo’n “discussie” iig teweeg weten te brengen..je probeert Col. Tom Parker op polderniveau te spelen, of niet he?:)
  @Stonehead
  Zo eenzijdig vind ik m’n gedachte helemaal niet, ik erken ruiterlijk dat ik de groep ook niet bepaald briljant vind alleen dat de middelen die gebruikt worden om één en ander kenbaar te maken gewoon zwak zijn. Eigenlijk best genuanceerd:)

 17. Goede muziek uit Nederland? Trance natuurlijk :).
  Nee serieus, bij onze zuiderburen staan we bekend om Kane en Anouk. Erg verdrietig word ik daar altijd van. Deze cd heb ik niet gehoord, maar zolang die kerel niet normaal zingt, weiger ik er ook naar te luisteren.

 18. Goede muziek uit Nederland? Trance natuurlijk :).
  Nee serieus, bij onze zuiderburen staan we bekend om Kane en Anouk. Erg verdrietig word ik daar altijd van. Deze cd heb ik niet gehoord, maar zolang die kerel niet normaal zingt, weiger ik er ook naar te luisteren.

 19. Stonehead

  Tja, dat zal wel historisch gegroeid zijn. De vorige Kane-cd’s waren veel erger en toen zat OOR er ook altijd al pijnlijk naast.
  Het valt me wel op dat er hier nog helemaal geen mensen hebben geprotesteerd dat Everything You Want juist wel een goede plaat is. Tot nu toe tel ik alleen drie mensen die vinden dat ik nu.nl onterecht loop te bashen. Nou ja, allez, als dat alles is… Heb je nu.nl ooit over Beirut zien schrijven?

 20. Stonehead

  Tja, dat zal wel historisch gegroeid zijn. De vorige Kane-cd’s waren veel erger en toen zat OOR er ook altijd al pijnlijk naast.
  Het valt me wel op dat er hier nog helemaal geen mensen hebben geprotesteerd dat Everything You Want juist wel een goede plaat is. Tot nu toe tel ik alleen drie mensen die vinden dat ik nu.nl onterecht loop te bashen. Nou ja, allez, als dat alles is… Heb je nu.nl ooit over Beirut zien schrijven?

 21. Jan Peter

  Aan de andere kant: als ze in hun berichtgeving over muziek niet serieus te nemen zijn, zijn ze in hun overige berichtgeving dan wel serieus te nemen? Of spelen ook daar andere zaken een rol?

 22. Jan Peter

  Aan de andere kant: als ze in hun berichtgeving over muziek niet serieus te nemen zijn, zijn ze in hun overige berichtgeving dan wel serieus te nemen? Of spelen ook daar andere zaken een rol?

 23. Ben

  Iemand het artikel in Veronica-gids gelezen?? Wat een prachtige opstapeling (loze) marketing kreten:
  “Dinand: Vroeger probeerden we dingen te begrijpen en te controleren, maar dat is veel minder geworden. De essentie is: het beste uit jezelf halen, en niet elke situatie proberen te voorspellen. We hebben nu iets gecreëerd zonder te weten waar het pad ons toe leidt. Het dwingt je om te groeien Dat is heel bevrijdend.”

 24. Ben

  Iemand het artikel in Veronica-gids gelezen?? Wat een prachtige opstapeling (loze) marketing kreten:
  “Dinand: Vroeger probeerden we dingen te begrijpen en te controleren, maar dat is veel minder geworden. De essentie is: het beste uit jezelf halen, en niet elke situatie proberen te voorspellen. We hebben nu iets gecreëerd zonder te weten waar het pad ons toe leidt. Het dwingt je om te groeien Dat is heel bevrijdend.”

 25. Don

  Hallo Stakkers,
  lekker makkelijk om zo op een weblogje je gal te spuwen terwijl je er geen shit van begrijpt! Ik zou zeggen: ga eens een keertje een concert bezoeken van deze mannen dan piep je wel anders.
  Stelletje losers…..

 26. Spookrijder

  Eens een keertje een concert bezoeken? Dank je de koekoek… been there, done that. Kane heeft al genoeg plekken op festivals ingenomen die door 1001 andere bands ingevuld zouden moeten worden. Ik denk dat RW 2006 wat dat betreft het dieptepunt was. Aan de andere kant, er moet ook gegeten worden. Daar leent Kane zich dan weer wel uitstekend voor.

 27. Spookrijder

  Eens een keertje een concert bezoeken? Dank je de koekoek… been there, done that. Kane heeft al genoeg plekken op festivals ingenomen die door 1001 andere bands ingevuld zouden moeten worden. Ik denk dat RW 2006 wat dat betreft het dieptepunt was. Aan de andere kant, er moet ook gegeten worden. Daar leent Kane zich dan weer wel uitstekend voor.

 28. Reizende

  Zeikstuk van een azijnpissende chagrijn. Ongeacht wat ik van Kane vind, dat eeuwige gejank om de “commercieele” jongens is echt uitgemolken materiaal zo langzamerhand. Schrijf gewoon lekker niks als je het zo dramatisch vind! Steek je energie liever in een stukje over al die andere fantastische nederlandse geitewollensokken bands.

 29. Reizende

  Zeikstuk van een azijnpissende chagrijn. Ongeacht wat ik van Kane vind, dat eeuwige gejank om de “commercieele” jongens is echt uitgemolken materiaal zo langzamerhand. Schrijf gewoon lekker niks als je het zo dramatisch vind! Steek je energie liever in een stukje over al die andere fantastische nederlandse geitewollensokken bands.

 30. erik

  @ Reizende:
  en dan krijg je dus alleen maar goeie recensies en zouden we alleen maar platen moeten aanschaffen?
  nee, erg fijn en terrecht dat er zo nu en dan nog wat afgekraakt wordt, zeker die slechte aftrek rockbands zoals Kane

 31. erik

  @ Reizende:
  en dan krijg je dus alleen maar goeie recensies en zouden we alleen maar platen moeten aanschaffen?
  nee, erg fijn en terrecht dat er zo nu en dan nog wat afgekraakt wordt, zeker die slechte aftrek rockbands zoals Kane

 32. Reizende

  @ Erik. Mee eens, nog niet zo bekeken. Ik hoop echter dat je het met me eens bent, dat dit stuk zodanig is geschreven, dat het lijkt of er een persoonlijke vete bestaat tussen beide partijen.
  Vind het gewoon een enorme jank-recensie..

 33. Reizende

  @ Erik. Mee eens, nog niet zo bekeken. Ik hoop echter dat je het met me eens bent, dat dit stuk zodanig is geschreven, dat het lijkt of er een persoonlijke vete bestaat tussen beide partijen.
  Vind het gewoon een enorme jank-recensie..

 34. Reizende

  @Stonehead. Ik vind het meer bagatelliseren dan onderbouwen. Op die manier kun je elke soort muziek, c.q. album uit elkaar trekken. Om even een all-time favourite van mezelf te noemen: Brothers in Arms, Dire Straits. Zou je heel makkelijk terug kunnen brengen naar zielloos gezang met jankgitaar. Ik vind het gewoon te makkelijk allemaal.

 35. Reizende

  @Stonehead. Ik vind het meer bagatelliseren dan onderbouwen. Op die manier kun je elke soort muziek, c.q. album uit elkaar trekken. Om even een all-time favourite van mezelf te noemen: Brothers in Arms, Dire Straits. Zou je heel makkelijk terug kunnen brengen naar zielloos gezang met jankgitaar. Ik vind het gewoon te makkelijk allemaal.

 36. Stonehead

  Makkelijk, makkelijk… Ga al die andere totaal nietszeggende juichrecensies over Kane eens lezen. Dat noem ik pas makkelijk. Net zoals de muziek van Kane zelf. Het lijkt wel alsof er helemaal niemand is die bijvoorbeeld durft te schrijven dat Shot of a Gun geen sterke single is, maar vooral een vervelende formule: een meeblèrrefrein met aanstellerige franje. Het halve album is op die manier opgebouwd, trouwens. Kane heeft geen enkele boodschap, weet nergens gevoel te raken en probeert dat te verdoezelen met een hoop branie en één technisch goeie gitarist. Dat lukt enigszins, maar Kane is gewoon niet goed genoeg. Sterker nog, ik kreeg een hekel aan deze cd. Ik heb de plaat meerdere kansen gegeven en er staat zoals gezegd zelfs nog een fijn nummer op, maar dan houdt het toch echt op. En ik schrijf nu eenmaal wat ik vind.

 37. Anonymous

  Hebben jullie echt niks beters te doen met jullie kostbare vrije tijd dan mensen afkraken die gewoon hun ding doen?? Als jullie het zoveel beter kunnen, LAAT MAAR ZIEN DAN!!! Zo zielig zijn jullie!!!

 38. Anonymous

  Hebben jullie echt niks beters te doen met jullie kostbare vrije tijd dan mensen afkraken die gewoon hun ding doen?? Als jullie het zoveel beter kunnen, LAAT MAAR ZIEN DAN!!! Zo zielig zijn jullie!!!

 39. Nelis

  Ik moet eerlijk zeggen dat Kane me aangenaam heeft verrast als live band. Het gevoel dat sommigen van jullie missen op die nieuwe cd – die ik ook niet briljant kan noemen – komt blijkbaar wel live goed over. Plus dat Dinand maar heel weinig aan het knijpen was met zijn keel en zich aan de teksten hield (wat hij ook nog wel eens nalaat). Aangenaamt verrast dus!

 40. Kane Geen goede band ? kijk nou is naar je zelf voor dat wat zegt over de beste band van nederland zij gaan wel internatial Door het gaat alleen maar beter met de band Het geluid is zels beter dan vorige album je moet ze live zien dan heb het wel over een echte goede band Als Het aan Kane ligt gaan ze binnen paarjaar ook de VS Proberen te veroveren , Mensen die kane afkraken hebben geen verstand van Muziek als je het durft moet je het in dinand of dennis gezicht zeggen !

 41. Kane Geen goede band ? kijk nou is naar je zelf voor dat wat zegt over de beste band van nederland zij gaan wel internatial Door het gaat alleen maar beter met de band Het geluid is zels beter dan vorige album je moet ze live zien dan heb het wel over een echte goede band Als Het aan Kane ligt gaan ze binnen paarjaar ook de VS Proberen te veroveren , Mensen die kane afkraken hebben geen verstand van Muziek als je het durft moet je het in dinand of dennis gezicht zeggen !

 42. J

  Tja rare spagaat nu voor mij. Ik ben het namelijk wel eens met de recensie, maar ik ken ook bands die ik super vind (Kaiser Chiefs bv.) en die van de vakpers ook alleen maar stront in hun nek krijgen.
  Sommige bands, zoals KC en Kane, hebben gewoon een soort van vaste formule waar ze niet bijster ver van afwijken. Recensenten houden daar niet echt van, maar als fan maakt het in principe niks uit. Wat dat betreft is het recensentengilde maar een verwend, ‘verheven’ en arrogant volkje.
  Ik vind echter ook dat Kane gewoon saai is. Net zoals Nickelback maken ze stereotype rock, met een houding van: ik ben fokking stoer en ik speel in een rockband om zoveel mogelijk meiden binnen te halen. Dit soort bands heeft vaak niet echt een identiteit, een beetje 13 in een dozijn.
  p.s. Ik heb Kane overigens ook live gezien, maar heel geweldig was dat niet.

 43. J

  Tja rare spagaat nu voor mij. Ik ben het namelijk wel eens met de recensie, maar ik ken ook bands die ik super vind (Kaiser Chiefs bv.) en die van de vakpers ook alleen maar stront in hun nek krijgen.
  Sommige bands, zoals KC en Kane, hebben gewoon een soort van vaste formule waar ze niet bijster ver van afwijken. Recensenten houden daar niet echt van, maar als fan maakt het in principe niks uit. Wat dat betreft is het recensentengilde maar een verwend, ‘verheven’ en arrogant volkje.
  Ik vind echter ook dat Kane gewoon saai is. Net zoals Nickelback maken ze stereotype rock, met een houding van: ik ben fokking stoer en ik speel in een rockband om zoveel mogelijk meiden binnen te halen. Dit soort bands heeft vaak niet echt een identiteit, een beetje 13 in een dozijn.
  p.s. Ik heb Kane overigens ook live gezien, maar heel geweldig was dat niet.

 44. @Spookrijder: misschien past de interpunctie van mcvb in het profiel van de Kane-luisteraar? Ik ben geen Kane-luisteraar, ik stem geen Wilberts, ik kijk geen SBS, ik vertrouw de smaak van FU meer dan die van NU, ik spel netjes. Misschien houdt het verband?

 45. Stonehead

  In dit kader, ik hoorde gisteravond toevallig een geweldige versiertruc. Een vriend van me doet zich bij gelegenheden in onbekende oorden wel eens voor als ‘de gitarist van Kane’. Er weet immers toch geen hond wie er ooit in de band gezeten heeft. Is je gesprekspartner fan, dan heb je meteen een leuk gesprek en zo niet, dan heb je in elk geval aandacht en kun je toch lekker afgeven op ‘de richting die je ex-band uitgegaan is’. Aan alle kanten WIN!

 46. Ludo

  ja maar om niet door de mand te vallen zul je op zijn minst toch alle platen van Kane gehoord moeten hebben? (En de bandgeschiedenis bestudeerd hebben, op zijn minst van de periode dat jij erin zat) 😉

 47. Ludo

  ja maar om niet door de mand te vallen zul je op zijn minst toch alle platen van Kane gehoord moeten hebben? (En de bandgeschiedenis bestudeerd hebben, op zijn minst van de periode dat jij erin zat) 😉

 48. Eddy

  Goed nieuws. Vers van de pers. Kane heeft gedaan wat ze van velen al eerder hadden moeten doen. De stekker eruit getrokken. Het jaar kan bijna niet beter eindigen.
  Ik heb net met een brede grijns alle voorgaande reacties nog ff doorgelezen. 😀

 49. Eddy

  Goed nieuws. Vers van de pers. Kane heeft gedaan wat ze van velen al eerder hadden moeten doen. De stekker eruit getrokken. Het jaar kan bijna niet beter eindigen.
  Ik heb net met een brede grijns alle voorgaande reacties nog ff doorgelezen. 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven