Equilibrio

Equilibrio


mij=Equilibrio, 4 juli, Vredenburg Leidsche Rijn. Foto: Awarnach

5 Comments

  1. Marz667

    Ok Ok, misschien nooit officieel lid geweest van After Forever. Maar zeg nu zelf; wanneer je een hele tour mee mag als zanger omdat die van hun ziek is, dan is het toch wel een vermelding op het CV waard 😉

  2. Ben

    Owh?? goede sminck dus.. Ben benieuwd of een dergelijk project ook eens een kans krijgt in plaats van die 387 Joop van den Ende musicals. Kan me niet voorstellen dat men het bij een vijftal uitvoeringen wil laten.

  3. Inderdaad… met twee nationale sterren uit twee vermaarde musicals als Tarzan en Les Miserables, zo’n orkest, een superenthausiaste band en George en Simone… binnenkort recensie van de CD hier op FU…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top