SEGA Beijing '08

Omarm het spannende wedstrijdgevoel van het meest prestigieuze sportevenement ter wereld, vertegenwoordig je land en neem het goud mee naar huis.
De game verschijnt op next-gen consoles en belooft een leuke en intense Olympische ervaring te worden, met prachtige graphics die het fijne emotionele detail van ieder onderdeel weten te vangen. Iedere fractie van een seconde telt en kan het verschil betekenen tussen winst of verlies. De geheel nieuwe gameplay-technieken zorgen voor een uitdaging voor iedere speler als het op tijd, snelheid en coördinatie aankomt.
Olympische Spelen-modus: Spelers organiseren hun dagelijkse schema en passen hun nationale teams aan op het gebied van behendigheid, kracht, uithoudingsvermogen en snelheid, zodat ze op 38 onderdelen kunnen strijden. In de Competitiemodus kunnen spelers met wel drie spelers tegelijk deelnemen aan uitdagingen die uit één of meerdere onderdelen bestaan.

Nieuwe gameplay-technieken: De verschillende onderdelen worden ook op verschillende manieren bestuurd. Zo is er een systeem dat op tijd is gebaseerd en waarbij timing, kracht en hoek essentieel zijn, een ritmische methode waarbij de snelheid steeds toeneemt en een richtsysteem waarmee spelers accuraat te werk moeten gaan om doelwitten te raken.
In de zone: Plaatst spelers direct in het hoofd van de atleet, waardoor de speler dichterbij de actie staat en tijd heeft om iedere beweging zorgvuldig te sturen.
Wereldwijde online competitie: Voor de eerste keer in de geschiedenis van Olympische computerspellen compleet online. Er kan onder andere online gestreden worden in competities, er zijn online publieksonderdelen en online leaderboards, waardoor spelers Olympisch kampioen kunnen worden vanuit hun luie stoel.

Back to Top