Ticket To Hell – Man Made Paradise

Ticket To Hell - Man Made ParadiseFijn scrabblewoord: eenmanstrashmetalband. Of is het trashmetaleenmansband? Hoe dan ook, Ticket To Hell – hoe origineel – is het project van Jacobo Córdova, die eerder in orkesten als Project Firestart, Majestic Downfall en Antique speelde. U kent ze niet? Het zijn allen Mexicaanse metalbands. Heb ik me laten vertellen. Op Man Made Paradise acht nummers die van trash- naar deathmetal gaan en onderweg doen denken aan de groten der aarde zoals Slayer…enne…Slayer. Ja hallo, zoveel weet ik nou ook weer niet van metal. Dat Jacobo alle instrumenten – naast bas, drum, gitaar ook keyboard – zelf bespeelt is een leuke bijkomstigheid, maar niet veel meer dan dat. In de studio is veel mogelijk en zo’n prestatie is het nou ook weer niet. Live zal hij toch met een volledige band moeten komen denk ik. Een blik op zijn MySpace leert dat er geen concertdata gepland staan. We zullen het dus waarschijnlijk nooit weten. De cd zelf dan maar: dat is er een volgens de metalwetten. Grommende vocalen, knappe solo’s en headbangen maar. Niets mis mee, maar voor dit soort muziek hoeven e niet helemaal naar Mexico. Tikkeltje overbodige release dit.


mij=My Kingdom / Sonic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top