Meatloaf

Meatloaf


mij=Meatloaf, 4 augustus, Heineken Music Hall, Amsterdam. Foto: George

38 Comments

 1. Ik hoorde vanmorgen op de radio dat het een dramatisch optreden was geweest. Hij bakte er weinig van en moest blij zijn dat er achtergrondzangeressen waren die wel konden zingen. Wat vond jij George?

 2. Anonymous

  Het was zo verschrikkelijk slecht, er zijn zeker 1000 mensen al vertrokken voordat hij de eerste 5 nummers ten gehore heeft gebracht! Zeker 500 mensen hebben een klachtenformulier ingevuld. Het was een schande, en ben dan ook van mening dat er gewoon geld terug gegeven moet worden!!!

 3. Haha, was er toevallig ook bij. Hij zat zó erg naast zijn muziek en hij was zo vals als een kraai. De band was echter wel strak, de achtergrondzangeressen ook. Maar jeutje, zingen kan de man niet meer… :’)

 4. Haha, was er toevallig ook bij. Hij zat zó erg naast zijn muziek en hij was zo vals als een kraai. De band was echter wel strak, de achtergrondzangeressen ook. Maar jeutje, zingen kan de man niet meer… :’)

 5. Anonymous

  het is jammer dat zo’n groot artiest,zich zo ten gronde richt.hij had 2 jaar geleden moeten stoppendan had hij een waardig afscheid gehad. nu blijft de wrange nasmaak van dit slechte concert.gelukkig heb ik nog de dvd live in melbourne.

 6. Anonymous

  het is jammer dat zo’n groot artiest,zich zo ten gronde richt.hij had 2 jaar geleden moeten stoppendan had hij een waardig afscheid gehad. nu blijft de wrange nasmaak van dit slechte concert.gelukkig heb ik nog de dvd live in melbourne.

 7. mo

  Wat was dit een drama zeg! Ik heb nog nooit zoiets slechts gezien. Wat een tegenvaller en het bovenstaande bericht over het aantal vertrekkers en klachten kan ik beamen. Om in Meat Loaf termen te blijven “I want my money back”!!!!

 8. mo

  Wat was dit een drama zeg! Ik heb nog nooit zoiets slechts gezien. Wat een tegenvaller en het bovenstaande bericht over het aantal vertrekkers en klachten kan ik beamen. Om in Meat Loaf termen te blijven “I want my money back”!!!!

 9. nicole

  Waar kan ik een klacht indienen. Niet alleen die avond was slecht, maar als ik nu de cd’s opzet, moet ik natuurlijk iedere keer aan dit optreden denken. Dus die cd’s voorlopig maar in de kast laten.

 10. nicole

  Waar kan ik een klacht indienen. Niet alleen die avond was slecht, maar als ik nu de cd’s opzet, moet ik natuurlijk iedere keer aan dit optreden denken. Dus die cd’s voorlopig maar in de kast laten.

 11. Klachten richten per brief aan:
  Ticket Service Nederland
  Eisenhowerlaan 118
  2517 KM DEN HAAG
  Of per email aan: info@ticketservice.nl
  Ik roep iedereen die geweest is dit te doen!!! Woordvoerder MOJO zegt; dat wanneer er grote aantallen klachten binnen komen, de kans op restitutie groter is…..

 12. Klachten richten per brief aan:
  Ticket Service Nederland
  Eisenhowerlaan 118
  2517 KM DEN HAAG
  Of per email aan: info@ticketservice.nl
  Ik roep iedereen die geweest is dit te doen!!! Woordvoerder MOJO zegt; dat wanneer er grote aantallen klachten binnen komen, de kans op restitutie groter is…..

 13. de familie

  Wij waren er ook, meat stond al lang op mijn verlanglijstje dus waren we in feeststemming
  We gingen met het hele gezin
  Het eerste concert waar onze zoon van 12 mee naartoe mocht
  Die jongen wil voorlopig wel niet meer mee denk ik
  Wat een afgang
  Wat zonde van de centen

 14. de familie

  Wij waren er ook, meat stond al lang op mijn verlanglijstje dus waren we in feeststemming
  We gingen met het hele gezin
  Het eerste concert waar onze zoon van 12 mee naartoe mocht
  Die jongen wil voorlopig wel niet meer mee denk ik
  Wat een afgang
  Wat zonde van de centen

 15. Joop

  Ik zat en had dus een goed overzicht. Er kunnen 5.500 mensen in en die waren er ook. Duizend mensen weg naar het 5de liedje? Nee, dat is niet juist. Toegegeven, hij had er misschien mee moeten stoppen. In juni stapte hij van het toneel in Schotland en zei dat hij het niet meer kon. Staat hij onder druk door een platenmaatschappij om de tour af te maken? Daar is echter niemand mee gediend. Meat, doe studiowerk en geef ons nog wat moois.

 16. Joop

  Ik zat en had dus een goed overzicht. Er kunnen 5.500 mensen in en die waren er ook. Duizend mensen weg naar het 5de liedje? Nee, dat is niet juist. Toegegeven, hij had er misschien mee moeten stoppen. In juni stapte hij van het toneel in Schotland en zei dat hij het niet meer kon. Staat hij onder druk door een platenmaatschappij om de tour af te maken? Daar is echter niemand mee gediend. Meat, doe studiowerk en geef ons nog wat moois.

 17. Kees en Anja

  Ronduit bedroevend, de band was goed maar deze man moet nooit meer zingen,wat een aanfluiting.
  Ik ga zeker en klacht indienen bij Mojo en hoop dat vele anderen dit ook doen.

 18. Kees en Anja

  Ronduit bedroevend, de band was goed maar deze man moet nooit meer zingen,wat een aanfluiting.
  Ik ga zeker en klacht indienen bij Mojo en hoop dat vele anderen dit ook doen.

 19. Ron

  Ook ik ben geweest en was helemaal enthousiast dat ik weer kaartjes had. Was al een aantal keren geweest en liep daarom best wel op te scheppen hoe goed hij zou zijn.
  Wat een verschrikkelijk drama was dit zeg. Ik hoorde het al in het begin, ik dacht eerst dat de mic te zacht stond. Maar later kwam ik er achter dat die man meer dood dan levend op dat podium liep.
  Het overweldigende applaus wat Patricia Russo kreeg voor haar “solo” nummer gaf aan dat men dát wel geweldig vond.
  (welk nummer was dat eigenlijk?)
  Maar zonde van deze man die toch tot voor een aantal jaren terug een geweldige entertainer was.
  Mij zie je er nooit meer in ieder geval.
  Zonde voor de band die echt top speelde, vooral gitarist Paul… diep respect.
  Groeten Ron.

 20. Ron

  Ook ik ben geweest en was helemaal enthousiast dat ik weer kaartjes had. Was al een aantal keren geweest en liep daarom best wel op te scheppen hoe goed hij zou zijn.
  Wat een verschrikkelijk drama was dit zeg. Ik hoorde het al in het begin, ik dacht eerst dat de mic te zacht stond. Maar later kwam ik er achter dat die man meer dood dan levend op dat podium liep.
  Het overweldigende applaus wat Patricia Russo kreeg voor haar “solo” nummer gaf aan dat men dát wel geweldig vond.
  (welk nummer was dat eigenlijk?)
  Maar zonde van deze man die toch tot voor een aantal jaren terug een geweldige entertainer was.
  Mij zie je er nooit meer in ieder geval.
  Zonde voor de band die echt top speelde, vooral gitarist Paul… diep respect.
  Groeten Ron.

 21. Hester

  Wat een verspilling van mijn geld! Wat viel dit concert tegen en ik had er nog wel zo naar uitgekeken. Ik vond het echt een hele zielige en dieptrieste vertoning.
  gr. Hester

 22. Jennefer

  Het solo nummer van Patti heet ‘Bring me a bible and a beer’ (antwoord op vraag van Ron).
  Ik vond het optreden ook erg teleurstellend, evenals mijn moeder. Maar wat was zijn band weer goed zeg, staat zo vast als een huis! Ben blij dat Patti er was, zij maakte het concert voor mij absoluut de moeite waard.
  Gr. Jennefer

 23. Jennefer

  Het solo nummer van Patti heet ‘Bring me a bible and a beer’ (antwoord op vraag van Ron).
  Ik vond het optreden ook erg teleurstellend, evenals mijn moeder. Maar wat was zijn band weer goed zeg, staat zo vast als een huis! Ben blij dat Patti er was, zij maakte het concert voor mij absoluut de moeite waard.
  Gr. Jennefer

 24. Ouwe fan

  Dit “concert” was een regelrechte ramp. Ondanks lovende woorden hierboven over Patti, ik kwam toch echt voor Meat Loaf. In de veronderstelling om met een paar vrienden nog eens heerlijk jeugdsentiment op te halen en de gouwe ouwe nog een mee te zingen. Ik heb zelden zo’n wanvertoning gezien (en gehoord) Ze moeten die vent een rollator geven en een busje medicijnen zodatr ie niemena meer lastig valt. Ik ben pislink dat in vanuit Groningen kom rijden om geconfronteerd te worden met deze idioterie. Kost me per kaartje ook nog eens 53,60. K…….

 25. Ouwe fan

  Dit “concert” was een regelrechte ramp. Ondanks lovende woorden hierboven over Patti, ik kwam toch echt voor Meat Loaf. In de veronderstelling om met een paar vrienden nog eens heerlijk jeugdsentiment op te halen en de gouwe ouwe nog een mee te zingen. Ik heb zelden zo’n wanvertoning gezien (en gehoord) Ze moeten die vent een rollator geven en een busje medicijnen zodatr ie niemena meer lastig valt. Ik ben pislink dat in vanuit Groningen kom rijden om geconfronteerd te worden met deze idioterie. Kost me per kaartje ook nog eens 53,60. K…….

 26. Jaap

  Vanuit zuid Belgie komen rijden. Mijn vrienden aangemoedigd. Artikel in de Telegraaf: “mijn stem is beter als ooit tevoren” Een schand en pure diefstal. Als een dokter zijn werk zo deed vielen er doden.Ik ga zeker een klacht in dienen ondanks dat het kaartje een kado van mijn beste vriend was.
  De band was schitterend maar speelde bewust een 1000 watt te hard om M…….’s gekraai (vals, te laat en zonder kracht) te verdoezelen. Gelukkig stond er achter mij een fan die het hele reportoire fantastisch meebrulde (hulde aan deze man en ik hoop dat hij z’n bril nog heeft gevonden) zodat ik tenminste wist welke song werd gespeeld.
  In het kort: schande, slecht werk, diefstal, zielig, teleurstelling en weggegooidgeld.
  Jaap uit Waterloo

 27. Jaap

  OK nog een suggestie voor een volgend concert:
  M komt op, neemt applaus in ontvangst en dirigeert zonder te zingen, Band speelt weer fantastisch, de girls doen hun uitstekende werk and de zaal zingt de songs (want DIE kennen de teksten echt wel uit hun hoofd, bier halve prijs en iedereen een schitterende avond.
  ‘t is maar een ideetje.

 28. Jaap

  OK nog een suggestie voor een volgend concert:
  M komt op, neemt applaus in ontvangst en dirigeert zonder te zingen, Band speelt weer fantastisch, de girls doen hun uitstekende werk and de zaal zingt de songs (want DIE kennen de teksten echt wel uit hun hoofd, bier halve prijs en iedereen een schitterende avond.
  ‘t is maar een ideetje.

 29. Dutch

  OK nog een suggestie voor een volgend concert:
  M komt op, neemt applaus in ontvangst en dirigeert zonder te zingen, Band speelt weer fantastisch, de girls doen hun uitstekende werk and de zaal zingt de songs (want DIE kennen de teksten echt wel uit hun hoofd, bier halve prijs en iedereen een schitterende avond.
  ‘t is maar een ideetje.

 30. Dutch

  OK nog een suggestie voor een volgend concert:
  M komt op, neemt applaus in ontvangst en dirigeert zonder te zingen, Band speelt weer fantastisch, de girls doen hun uitstekende werk and de zaal zingt de songs (want DIE kennen de teksten echt wel uit hun hoofd, bier halve prijs en iedereen een schitterende avond.
  ‘t is maar een ideetje.

 31. Haha, dit is jullie straf voor het steeds maar weer aanvragen van Paradise By The Dash Board Light op feestjes, in café’s of bij Arbeidsvitaminen.
  Bij Meatloaf moet ik altijd weer terugdenken aan een interview jaren terug met een Nederlandse journalist, die steeds maar bezig was z’n taperecorder bij te stellen omdat die gehaktbal zo hard in het microfoontje schreeuwde.
  Iemand enig idee over welk interview ik het heb?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top