The National

The National


mij=The National, 15 augustus, Lowlands, Biddinghuizen. Foto: Dennis

5 gedachten over “The National”

  1. Het is fijn hier. Goede bands, goed weer. Nog geen echte tegenvallers gezien vandaag. Thrice was aardig, Flaming Lips euforisch en Holy Fuck adembenemend. Late of the Pier maakte het waar en Pendulum kreeg met hun rockset een overvolle Bravo compleet dol. Junkie XL was een beetje vaag, Scotch Egg weer vet en Hadouken naar het schijnt behoorlijk goed.

  2. The National… Echt een favoriet van moi. Ken ze sinds Alligator. Balen dat ik niemand zover kreeg mee te gaan naar Lowlands. Al was het maar voor deze band.
    Ik lees de laatste tijd ook wel erg veel fijne recensies. Goed nieuws, maar laten we hopen dat ze niet te groot worden.

  3. Zoals altijd is het internet overigens weer redelijk waardeloos op Lowlands, trouwens. We moeten het doen met 10 van die ‘kioskjes’ met een gecastreerde browser (3voor12 werkt er maar half in).
    Korpiklaani zojuist was vet maar veel van hetzelfde. Quiet Village is errrrug lounge en heerlijk om naast bij in het gras te liggen.

  4. DOES IT OFFEND YOU YEAH! Man, wat een rel in de X-Ray net… nog nooit zo vol en zo bruut gezien daar. Ongelofelijk. En om hun boodschap nog eens luid en duidelijk te herhalen: FUCK DE SEX PISTOLS!!!

  5. DOES IT OFFEND YOU YEAH! Man, wat een rel in de X-Ray net… nog nooit zo vol en zo bruut gezien daar. Ongelofelijk. En om hun boodschap nog eens luid en duidelijk te herhalen: FUCK DE SEX PISTOLS!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *