Kempi – Du Zoon

kempi-du_zoon.jpgZowiezo dat die debuut van Kempi hard komt. Na mixtapes en beschijden faam in de ondergrond breekt die draaideur criminal eindelijk door. Die album wordt gepushed met de titel Du Zoon en is taaltechnies gezien misschien niet zo goed als mij, maar muziekaal gezien een killer. Zo showen Salah Edin, Willy, Dio en Winne hun support op de tracks, wat het standaart naar een hogere plank brengt. Die teksten op de album zijn autobiografisch; Kempi z’n leven is een bitch en het zit de Brabander allemaal niet zo mee. Hoelang moet die kill nog hosselen voor z’n dagelijkse brood? Beter gaat die album sky en laat de scotoe Kempi met rust. Die kill moet osso om die nummers live te playen, tog. Zowiezo relax dat eindelijk een boy opstaat om die taal van de straat te presenten. En dat het niet helemaal ABN is maakt niet uit tog? Hij verdient geen haat, die boy heeft liefde nodig! Dus spend je floes goed en koop die plaat, veertien harde tracks! Free Kempi! Kemper is the movement, aight.


mij=Top Notch / Universal

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top