No-Man

No-Man


mij=No-Man, 3 september, de Boerderij, Zoetermeer. Foto: Storm

4 Comments

  1. @ Storm: Misschien had ik de lat niet zo hoog gelegd qua verwachtingen van het concert. Ik kan me ook voorstellen dat mensen de muziek maar vinden “voortkabbelen” omdat de laatste paar platen van No-Man toch een soort laidback-geluid laten horen. Ik vond echter dat dat patroon live werd doorbroken, onder meer door de beheerste gitaarerupties van Steve Wilson die wat mij betreft alleen maar sfeerverhogend werkten.
    Ook de violist speelde wat mij betreft erg verdienstelijk en gaf de muziek extra kracht.
    Maar goed, ieder z’n mening.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top