4 gedachten over “No-Man”

  1. Ik weet het niet Rick. Ik vond het wel goed, maar ik vond het raar genoeg niet zo goed als de cd’s. Maar kan mijn vinger er nu niet precies op leggen waar dat nou aan lag.

  2. @ Storm: Misschien had ik de lat niet zo hoog gelegd qua verwachtingen van het concert. Ik kan me ook voorstellen dat mensen de muziek maar vinden “voortkabbelen” omdat de laatste paar platen van No-Man toch een soort laidback-geluid laten horen. Ik vond echter dat dat patroon live werd doorbroken, onder meer door de beheerste gitaarerupties van Steve Wilson die wat mij betreft alleen maar sfeerverhogend werkten.
    Ook de violist speelde wat mij betreft erg verdienstelijk en gaf de muziek extra kracht.
    Maar goed, ieder z’n mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *