Keane

Zak hooi.


mij=Keane, 28 oktober, Ahoy, Rotterdam. Foto: George

7 Comments

  1. Paulien

    Het is natuurlijk heel hip om te zeggen dat Keane een bagger band is, maar ik vond het een geweldig concert. De mannen weten een publiek te vermaken en het klonk allemaal erg goed gisteravond.

  2. Eric Roeske

    Tsja, zielig inderdaad. Als je er met een positieve instelling heengeweest bent kun je er niet onderuit om te beamen dat de zanger een stem heeft die je zelden hoort. Het publiek vond het prachtig en de positieve boodschap van Keane kwam goed over. In het AD eerder in oktober een recensie over het comcert. En zak stro of hooi sloeg hoe dan ook niet op de zanger, die beweeglijker was dan een gemiddelde ADHD-er…..

  3. Eric Roeske

    Tsja, zielig inderdaad. Als je er met een positieve instelling heengeweest bent kun je er niet onderuit om te beamen dat de zanger een stem heeft die je zelden hoort. Het publiek vond het prachtig en de positieve boodschap van Keane kwam goed over. In het AD eerder in oktober een recensie over het comcert. En zak stro of hooi sloeg hoe dan ook niet op de zanger, die beweeglijker was dan een gemiddelde ADHD-er…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top