Miseration – Your Demons / Their Angels

Miseration - Your Demons - Their AngelsDe band Miseration is een feestje met Jani Stefanovich (DivineFire, Essence of Sorrow, ex-Crimson Moonlight, ex-Renascent, ex-Am I Blood, ex-Sins of Omission, ex-Hilastherion) en zanger Christian Älvestam (Scar Symmetry, Incapacity, Solar Dawn, Torchbearer, Quest of Aidance, ex-Syconaut, ex-Angel Blake, ex-Carnalized, Unmoored). Een hele mond vol. Opvallend aan de luguber ogende metalband is het feit dat ze christelijk zijn. Dat betekent geen geblèr over Satan of het offeren van een schaap, maar negen positieve nummers, gebracht met lekker rauwe zang en hard drum- en gitaarwerk. Iets meer dan een half uur lang overtreffen de twee qua volume hun andere bands, de opgelegde term ‘melodic death metal from Sweden’ zegt dan ook genoeg. Met zo’n curriculum vitae kon het natuurlijk ook niet missen. Het enige minpuntje is de minimale variatie en het ontbreken van een rustmoment. Toch blijkt Miseration een geweldig duo, dat met behulp van een liveband ook op het podium veel respect af zal dwingen.


mij=Lifeforce / Suburban

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top