Hercules and Love Affair

Kan even iemand mij uitleggen voor wie dit soort belichtingsschema's ook alweer mooi zijn om te zien


mij=Hercules and Love Affair, 21 november, Heineken Music Hall, Amsterdam. Foto: Dennis

9 Comments

  1. Ludo

    wel grappig (vreemd?) eigenlijk, dat de discussies rond foto’s over het algemeen hier fanatieker/gemener/whatever lijken te zijn vergeleken met het over het algemeen zwijgend ontvangen van de recensies. 😉

  2. George

    Dat komt, Ludo, doordat elke aap met een vierhonderd euro en een kitlens tegenwoordig denkt dat hij foto’s kan maken en vooral ook een mening over moet hebben. Een goede muzieksmaak hebben is echter een heel ander verhaal, laat staan constructief commentaar te leveren op een recensie.

  3. George

    En wat die alt-tekst betreft: het is natuurlijk onzin om die foto dan wel te plaatsen, vanwege de zogenaamde boodschap. Het is niet alsof programmeurs van lichtorgels hier komen kijken wat de meute er van vindt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top