The Creepshow – Run For Your Life

the_creepshow-run_for_your_life.jpgIn het jaar 2008 heeft zangeres/gitarist Sarah Blackwood zichzelf geen moment van rust gegund. Ze kwam met de soloplaat Way Back Home en het album Run For Your Life, samen met The Creepshow. De tien nummers op het schijfje zullen de leek vooral doen denken aan Horrorpops, maar meer dan een staande basgitaar, een zangeres en een schattig imago hebben ze echter niet overeen. The Creepshop zingt namelijk op hun beurt erg aanstekelijk over onderwerpen als dood, geesten en verderf en is op momenten lekker toegankelijk. De psychobilly band uit Canada bestaat alweer vier jaar en stond onlangs nog in Nederland met de helden van U.S. Bombs. Niet alleen ons kikkerlandje heeft het door, maar ook het platenlabel is trots op de groep. De heren achter People Like You Records hebben namelijk het viertal gevraagd voor hun jubileumtour, samen met o.a. Broilers en Born to Lose. De nieuwe blonde aanwinst als zangeres lijkt een goede keuze geweest te zijn. Met hun tweede album heeft het viertal een sterk album afgeleverd dat ze zeker een prominente plek op de markt heeft gegeven. Er is een nieuwe generatie in de psychobilly, en The Creepshow heeft het voortouw.


mij=People Like You / Suburban

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top