Tim Exile

Tim Exile (met wat hulp van Grolsch)


mij=Tim Exile, 6 december, Bazar Curieux, Rotterdam. Foto: Riny

18 Comments

 1. Timmay

  Was een toffe act! Maar waarom het focuspunt zo raar? 😛
  Die gast is trouwens wel een andere richting opgegaan zeg. Vond het een soort van Jamie Lidell meets Harry Merry. Vermakelijk iig

 2. Prikkie

  Gutgut Thom, fijn dat jij voor onze fotografen bepaalt wat ze wel of niet mogen doen. Ik vind het een leuke benadering, waarbij het feit dat het een bierflesje is volstrekt irrelevant is. Met een flesje Spa Rood zou Riny de foto ongetwijfeld ook gemaakt hebben.

 3. Thom

  Guttegut, daar is de meningenfabriek van het internet weer, de man die nog eens omkomt in zijn eigen woordenbrij.
  Ik stelde niet dat Riny wel of niet iets mag of moet doen, ik stel dat dit niets met concertfotografie te maken heeft. En verder geloof ik geen bal van je stelling dat een Spa Rood ook zo op de foto mocht. Maak dat je kat maar wijs.

 4. Prikkie

  Thom: volgens mij was er maar eentje die met een gratuite mening kwam, over puberaal gedrag weet je nog?
  En met diezelfde opmerking over puberaal gedrag zei je impliciet natuurlijk wel degelijk dat Riny deze foto niet had mogen maken. Over omkomen in je eigen woordenbrij gesproken…

 5. Thom

  @Prikkie: voor iemand die zo dol is op het geven van zijn mening -over van alles en nog wat waar hij meestal geen kaas van gegeten heeft of de achtergrond er niet of nauwelijks van kent- heb je interessante dictatoriale trekjes, trekjes waar jij zo graag de rechtse kant van de samenleving van beticht en waar je je zo superieur aan waant.
  Deze commentaarbox is er om je mening te geven en of je het daar nu wel of niet mee eens bent: er staat nergens dat ik geen kritiek mag geven en een fotografische uiting puberaal mag vinden. Als je daar niet tegenkunt dan plaats je die foto maar niet. Daarnaast heb ik niks impliciet gezegd, dat maak jij er van. Ga me geen dingen in mijn mond leggen, dat doe jij al genoeg bij mensen die niet eens de moeite nemen te reageren op je woordendiarree.
  Dan zal ik vanaf nu weer straf mijn best doen je te negeren.

 6. Prikkie

  Thom: dat je je punt moet maken door er van alles buiten File Under bij te slepen zegt al genoeg. En ach, moet ik nog reageren op “dictatoriale trekjes”?
  Natuurlijk mag je je mening hebben. Maar je oordeel over de foto is een erg makkelijk en persoonlijk getint oordeel, net zoals je dat bij mij doet. “Puberaal” zegt namelijk niets over de foto, maar wel over de fotograaf.
  Wat het laatste betreft: veel succes!

 7. Thom

  Guttegut Prikkie. Je beweert zelf het hele internet vol te willen schrijven maar als iemand je op je eigen gekakel aanspreekt dan geef je weer eens niet thuis? Je doet precies hetzelfde als een van de onderwerpen waar je elke keer weer tegenaan schopt: politici.
  Enne: van mij hoef je niks met die “dictatoriale trekjes”. Zie het als een recensie over jezelf. Een persoonlijk getint oordeel, zo je wilt. Daar ben je toch zo dol op?

 8. Prikkie

  Thom: ironie is moeilijk, he?
  Voor iemand die er niet tegen kan dat een ander een mening heeft heb je verrassend veel meningen paraat. Maar ik schrijf hier voor File Under en houdt het hier dan ook bij muziek. Het zou je sieren als jij dat ook deed. En als je m’n stukjes elders niet wilt lezen, dan doe je dat niet. Zo simpel is het. Reageer verder wat je wilt, ik ga doen wat je zelf dapper maar vergeefs aankondigde: je negeren.

 9. paul

  formidabele foto, keihard op het bierflesje focussen is opzich natuurlijk geen kunst maar hier pakt het uitstekend uit -> de muzikant staat er nog steeds erg intrigerend op zodat er een mooie spanning is tussen het bierflesje en de muzikant. juist dat het bierflesje totaal irrelevant lijkt te zijn (geen heftig zuipende rocker op de achtergrond) voegt daarbij imho wat toe. het blijft wel irritant kijken natuurlijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top