Elle Bandita – Queen Of Fools

Elle Bandita - Queen Of FoolsNoem me een mietje, maar ik durf op voorhand eigenlijk al niks negatiefs over Queen Of Fools te zeggen. De mensen van PIAS hebben namelijk mijn contactgegevens, waarmee het niet ver weg meer is voor de goed gebekte Elle Bandita. Eén negatieve oneliner kan al leiden tot een blauw oog door de rockchick. En aangezien ik d’r ook nog moet interviewen klinkt dat niet erg verleidelijk. Met dichtgeknepen ogen druk ik de cd in de speler en ik haal weer rustig adem – de elf nummers zijn fucking vet. Haar EP was nog erg rommelig en klungelig, maar het nieuwe halfuur aan muziek is lekker vol en meer één geheel. De gitarist/zangeres heeft duidelijk ervaring opgedaan en ging met genoeg energie de studio in. Het genre is echter niet veel veranderd, maar nog altijd de lekkere trashy elektropunk die we gewend waren. Nieuw is wel de variatie in instrumenten, en daardoor ook de variatie in nummers. Een excuus om de plaat niet aan te schaffen is er eigenlijk niet en ook het vermijden van haar optredens is bijna onmogelijk: Amsterdam, Rotterdam, Leeuwarden, Groningen en Eindhoven worden aangedaan. Elke uithoek zal weten wie Elle Bandita is en hoe hard ze live kan rocken.


mij=PIAS

5 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven