Di-rect

Geen vrolijke gezichten daar...


mij=Di-Rect, 12 maart, Hardrock Café, Amsterdam. Foto: Danny

29 Comments

 1. Geweldige kop heeft die Spike zo. Zijn gezichtsuitdrukking op deze foto is subliem en tekent de sfeer in het bandje denk ik weergaloos. Hulde voor de fotograaf.
  Enfin, doei Direct, de groeten, dahaag!

 2. vonx

  whatever, het is toch knap als je precies in die minisecond eop het knopje drukt, da´s het verschil tussen een echte fotograaf en iemand als ik bijvoorbeeld…. raar maar waar anonieme knurft!

 3. Merlijn

  Die zanger is een eerste klas matennaaier. Dat het nieuwe album er niet komt is een zegen voor Nederland maar dat je je vrienden zo hard laat vallen….. Ondanks dat Spike een enorme sukkel is, wens ik hem veel sterkte met de herbegrafenis van de punk-gedachte. Oi Oi Oi

 4. Merlijn

  @George: zijn eerlijkheid waarderen? Ja, het zou helemaal mooi zijn als ie gewoon zonder iets te zeggen naar de Bahama’s was verhuist.
  Ben jij z’n holmaat ofzo?

 5. Merlijn

  zucht…. doe nog ‘ns een poging met deze voorzetjes: ik ben Marokkaan, werk als telefonisch verkoper, neuk met je vriendin, ben trots op Nederland en bumperklever in m’n vrije tijd.
  Ik houd gewoon van een “pittige” discussie. Met woorden over je hoofd kotsen hoort daar in mijn geval bij. Zal ik er dan voortaan een smiley met knip-oog achter zetten?
  Wie het dichtst bij het eerste reünie concert van Di-rect komt heeft gewonnen. Ik zeg 22 mei 2011.

 6. Stonehead

  Ze hebben onlangs toch al Two Unlimited uit de mottenballen gehaald? Misschien kunnen die wel voor ze invallen. Anita bij K3, Ray bij Di-Rect. Ik zie een match.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top