Reel Big Fish – Fame, Fortune and Fornication

Reel Big Fish - Fame, Fortune and FornicationIk heb de ska-blues, o’yeah. Ohh, de ska-blues yeah, yeah. Probeer je dit door velen gehate genre in een positief daglicht te stellen door een uiterst lovende recensie over de vorige (live) cd van Reel Big Fish te schrijven, komen ze nu met een cover-cd op de proppen. Jottem, daar zat de hele wereld op te wachten, een album vol met skandalig verbouwde nummers. Fame, Fortune and Fornication heet het vehikel en bij deze alvast een negatief download-advies. Ik heb zelden zo een ongeïnspireerd werkje in mijn handen gehad. Er is werkelijk niet één versie die kan tippen aan het origineel en dat is al knap, want ook de originelen zijn niet de allerbesten allertijden. Er wordt wat van Poison verskaspelt, The Eagles moeten er aan geloven en zelfs Van Morrison is niet veilig. Meestal ben ik er niet zo van gecharmeerd als de speeltijd nog geen halfuur bedraagt, maar in dit geval ben ik blij als de stilte mij verwelkomt. Als je nog vrienden hebt die je uitlachen omdat je van ska houdt, vertel ze dan nooit en te nimmer over dit gedrocht want je zult er je leven lang voor moeten boeten. Skaam jullie, skaam jullie hééél diep.


mij=Rock Ridge Music / Rough Trade

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven