Peaches – I Feel Cream

Peaches - I Feel CreamDe afgelopen tijd kennen we Peaches vooral als dj. Ook in Nederland heeft ze achter veel tafels plaatjes mogen draaien en hierdoor leek ze steeds verder van een album komen te staan. Gelukkig krijgen we dit jaar evengoed een nieuw schijfje in de winkels. Zoals we konden verwachten staat het erg dicht bij haar recente dj-carrière en zijn de rockende gitaren ver te zoeken. Verwacht dan ook geen samenwerking meer met Josh Homme of Iggy Pop, maar het zijn Digitalism, Soulwax en Simian Mobile Disco die de Canadese bijstaan op de nieuwe plaat. Het schijfje telt twaalf nummers en zullen allemaal worden uitgebracht als single met bijpassende videoclips. Blijkbaar is de 41-jarige zelfverzekerd genoeg over het resultaat, en geef haar eens ongelijk: stuk voor stuk zijn dit namelijk enorme knallers. Of het nu rappen is in “Mud” of een net nummers als “Lose You”, dit plaat kent met elk nummer een nieuw hoogtepunt. Vooral “More” is, door de samenwerking met Soulwax, één van de beste nummers die ze ooit heeft gemaakt. We kunnen de rockchick op veel festivals verwachten de komende zomer en daar past ze perfect. Het album I Feel Cream is heerlijk zomers en enorm dansbaar, nu is het hopen dat het weer ook een beetje meewerkt…


mij=XL / V2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.