Anarbor – Free Your Mind

Anarbor - Free Your Mind‘Ik hoop dat de vuilnisman deze portie muzikale aids zo snel mogelijk afvoert naar waar ie hoort’, aldus een stoere collega van Punx. De betreffende oneliner gaat over Free Your Mind, een nieuw schijfje afkomstig van Anarbor. De heren zijn ergens rond de twintig en wonen in het land van de onbegrensde mogelijkheden: Amerika. In hun thuisland touren ze momenteel met de poprockers van Forgive Durden en ze hopen ook in Europa op wat bekendheid. Hiervoor moeten de zeven aanstekelijke nummers gaan zorgen die ze hebben uitgebracht op een schattig klein EP’tje. Twintig minuten aan poppy nummers, die bijna allen op hun MySpace te streamen zijn. Ik snap die recensent van Punx best: de website staat voor harde punkmuziek en dit is alles behalve hard en anarchistisch. Het viertal had wellicht voor een mooiere albumhoes kunnen zorgen, maar met de kwaliteit van de muziek is wat mij betreft verder niks mis. Het is makkelijk verteerbaar en gebracht door een paar knappe koppies. Met die formule verkoopt de Melkweg al jaren uit. Mocht dat het echter nog niet verkopen, dan is er altijd nog een speciale Facebook, Buzznet, iLike, YouTube, PureVolume, MySpace, Last.fm en Twitter-pagina van de groep. Het blijkt dat Anarbor er echt alles aandoet om in de spotlights te komen, en daar kan zelf de journalist van een punkwebsite niks aan veranderen.


mij=Hopeless / Suburban

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top