The Parlor Mob – And You Were A Crow

The Parlor Mob - And You Were A CrowUit onderzoek zou gebleken zijn dat er tal van kinderen rondhuppelen waarbij de vader niet de echtgenoot van de moeder is. Kortom, ma heeft een slippertje gehad en een kind was het resultaat, maar alleen zij weet of vermoedt dat. Ik wil mevrouw Melicia uit New Jersey niet in een kwaad daglicht stellen, maar haar zoon Mark klinkt wel akelig veel als Robert Plant. Luister maar eens naar “Angry Young Girl”. Ik had zondermeer geloofd dat het Robert Plant was. En dat doet Melicia nog op een manier dat het hem geen enkele moeite lijkt te kosten. Zijn bandleden spelen bluesgeoriënteerde hardrock met een fikse knipoog naar de zeventiger jaren, dus het zal u niet verbazen dat dit hele plaatje Zeppelin ademt. Normaal gesproken word ik daar niet zo enthousiast van. Ik kijk en luister liefst zo min mogelijk naar Idols en aanverwante identiteitslozenjachten. Dit bandje heeft echter dezelfde losheid en overtuiging als Wolfmother, waardoor ik na iets meer dan drie kwartier volstrekt overtuigd ben: dit is lekkurrrr! Het klinkt bijna als blasfemie, maar ik moet nog zien of de Zeppelin-reünie iets gaat opleveren dat zo lekker klinkt als dit. Luister maar eens naar het prijsnummer “Tide Of Tears”. Led Zeppelin 2009, amper gemoderniseerd. Maar o wat lekker! Rest alleen nog de vraag waarom we dit album pas na een jaar ook in Europa kregen…


mij=Roadrunner / CNR

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven