A Static Lullaby – Rattlesnake

A Static Lullaby - RattlesnakeMocht je ooit een band in het genre post-hardcore gaan beginnen, dan is Steve Evetts je man. Alle belangrijke bands in het genre heeft hij reeds geproduceerd en hier is het album Rattlesnake van A Static Lullaby geen uitzondering op. De groep weet al jaren op te vallen door de twee sterke zangers – en laten Joe Brown en Dan Arnold nu tevens de enige originele leden zijn. Naast de twee zijn er namelijk reeds vijf muzikanten versleten. Het vierde album is zelfs uitgebracht zonder een tweede gitarist. Is het hierdoor een minder hard en erg kalig album geworden? Totaal niet, de tien nummers knallen de speler uit. Hopelijk is door het besluit het vele geschuif in de formatie afgelopen en staat hier een viertal dat een gouden combinatie blijkt. De nummers staan voor een half uur plezier en de cd wordt afgesloten met “Toxic”, een cover van Britney Spears in een wel erg opvallend jasje. De band bestaat acht jaar, maar is nog nooit in Nederland geweest. Hopelijk brengt de nieuwe plaat een leuke tour met zich mee, want daar zitten genoeg mensen om te springen. Misschien dat dan ook die kerel van Lords Of Metal even moet langskomen, want wedden dat ze dan zelfs deze zuurpruim kunnen overtuigen.


mij=Fearless / Ada / Rough Trade

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top