Cold World

Cold World


mij=Cold World, 11 juli, JZ, Essen. Foto: Paco

8 Comments

  1. Danny

    Coole foto idd. Maar als ik zo naar je laatste 5 foto’s kijk hier op Fileunder lijkt het een beetje een trucje te worden. Wel iets wat je goed beheerst, maar ik mis wel wat afwisseling.

  2. Danny

    Oh nee, ik doe het Paco zeker niet na, aan dat kleine stukje zie je ook zo al dat het een foto van zijn hand is, dus misschien is het iets van een trademark wat het wel herkenbaar maakt. Het viel me gewoon op. Ik geloof ook niet dat het mijn stijl van muziek is, dus het is sowieso niet weggelegd voor mij.

  3. Ik begrijp wat je bedoelt Danny. Bij dergelijke shows is op het gebied van fotografie enkel de actie en interactie hetgeen dat me boeit en wat deze muziek uniek maakt. Vandaar het harde flitsen en het gebruik van de fisheye. Een koud kunstje, maar het blijft leuk om te doen. 😉 De series die ik op dergelijke shows maak, zijn wel wat gevarieerder (zie binnenkort mijn nieuwe portfolio met oa. een afwisselendere serie van +/- 20 hxc foto’s) maar de recht-toe-recht-aan-compo’s vind ik toch vaak het leukst om op fileunder te zetten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top