Enter Shikari – Common Dreads

Enter Shikari - Common DreadsIk doe ongeveer vijf avonden per week een poging om de zolder waar het kloppend hart van File Under zich bevindt een beetje op orde te houden. Het lukt me eigenlijk nooit om, wanneer ik voor de laatste keer de trap af ga en mijn bed duik, ervoor te zorgen dat de zolder écht netjes oogt. Ik denk dat het komt doordat ik stiekem gewoon het beste gedij bij chaos en wanorde. Dan kan ik alles vinden wat ik nodig heb. En kan dan veel beter het overzicht bewaren. Dus bij mij liggen alle uit te sturen cd’s maar half/half netjes op stapeltjes. Is het plastic van de bubbeltjesenveloppen van alle toegezonden cd’s niet keurig gescheiden van het papier en liggen de nietjes die er doorheen gehamerd niet bij het oud ijzer. De cd’s in de volgestouwde Billy’s liggen allemaal maar half/half op alfabet en vooral op stapels per letter. De inbox van mijn Outlook is gevuld met meer dan 3000 ongelezen mailtjes en een veelvoud van niet netjes in folders weg gestopte mailtjes. De helft van mijn acties is maar afgevinkt en zelfs van de afgevinkte weet ik niet meer zeker of ik ze wel allemaal uitgevoerd heb. De vloer is ongedweild, de kapotte lampen zijn niet vervangen, de servicepacks van Windows willen maar niet smooth geïnstalleerd worden en mijn bureaublad lijkt meer op een post-modern wanordelijk schilderij dan op een van een schilder die denkt: ‘ Ordnung muß sein’. En uit mijn speakers knalt Enter Shikari‘s nieuwe cd Common Dreads. Het is prima zo.


mij=Ambush Reality / Warner

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top