Kempi – Du Evolutie Van 'N Nigga – Mixtape 3.2

Kempi - Du Evolutie Van 'N Nigga - Mixtape 3.2Beste mensen van File Under,
Ik heb me een tijd proberen in te houden, en als moeder van Jerrel Lloyd heb ik natuurlijk al veel over me heen gekregen, maar nu wil ik toch echt even inspringen. Het gaat over jullie recensie over Du Zoon. Nu heb ik veel gelezen over zijn debuutplaat, goede en minder goede recensies, maar die van jullie is erg moeilijk te begrijpen. Hebben jullie daar eigenlijk wel een eindredactie zitten? Ik tel namelijk zo’n vijf spelfouten in de recensie en dat lijkt me toch niet bedoeling. Zouden jullie dit kunnen aanpassen? En nu ik dan toch mail, mijn zoon heeft onlangs Mixtape 3.2: Evolutie Van ‘N Nigga uitgebracht. Het is een extra belangrijke release omdat het zijn laatste mixtape zal zijn, want Jerrel gaat zich namelijk nog enkel concentreren op echte albums. Zou ik jullie hier misschien ook een kopie van kunnen opsturen? Op het album zijn ook hippe artiesten als Rotjoch, Nicky Huiberts, R.Kay, The Outlawz, DJ Smoke, Klemma, Dio, Bagdad, RBDjan, M.Bizz, Sef, Willy, Manny, Hef, Manny, Loupy, Dj Flexican en De Jeugd van Tegenwoordig te horen – en het bevat twee remixes van zijn eerdere werk. Ik draai hem zelf al een tijdje in elk geval, mail me maar even als jullie interesse hebben.
Sharon Kemperveen.


mij=Top Notch / Universal

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven