Brokencyde – I'm Not A Fan… But The Kids Like It

Brokencyde - I'm Not A Fan… But The Kids Like ItWe hebben de afgelopen tijd hier genoeg tips gedropt over wat je zeker moet gaan kijken als je vanaf morgen op Lowlands vertoeft. Laten we dan ook nog maar een tip geven van een tent die wat mij betreft op een bepaald moment heerlijk leeg mag blijven. Ik hoop echt dat die kneuzen van Brokencyde (zaterdagavond om 22:15) de X-Ray inkijken vanaf het podium en dat er helemaal niemand in de tent staat. Het zal wel niet lukken, maar geloof me maar als ik zeg dat ik de afgelopen jaren geen sneuere cd gehoord heb dan de crunkcore die te horen valt op I’m Not A Fan, But The Kids Like It! Ik vraag me dan ook oprecht af welke idioot ervoor gezorgd heeft dat deze vier trieste Harries op Lowlands mogen staan. Maar ik vrees met grote vreze dat de X-Ray wel weer afgeladen vol zal staan en dat iedereen uit zijn dak gaat. Ik word onpasselijk van de intrieste teksten waar het maar over een ding gaat: Neuken en vrouwen vernederen. Misschien vindt u het wel humor om de onthaarde aars van een vrouw te vergelijk met een ‘onion ring’, ik niet. Een couplet of refrein zonder een seksueel getinte, aan drank of drugs relateerde verwijzing opnemen, dat is er niet bij. De pee-pees, dicks, bumholes, tits en vaginas vliegen je om de oren. Maar misschien moet je de honderdduizenden yeaaahs, wheehs, whaaasss! en whoooz zien als destillaat van diepgaande filosofische teksten. En wat erger is, muzikaal gezien is hun combinatie van hiphop en screamo zo mogelijk nog meer stupide. Laat de mannen eens luisteren naar zoiets als het eerste Beastie Boys- of Mr.Bungle-album om te horen hoe het eigenlijk zou moeten. Die lui hadden wel talent en dat hebben deze met bijna Tokio Hotel-achtige coupes getooide kneuzen absoluut niet. Nu ik er nog wat meer over nadenk moet iedereen misschien toch maar gaan en ze en masse uitlachen in hun gezicht. Al zal het ze vast worst zijn. D’r is altijd wel een MySpace-ho die hen wil vermaken in de nacht van zaterdag op zondag. Ook op Lowlands.


mij=Break Silence / Suburban

9 Comments

 1. patrick

  En het staat nog op Lowlands ook! Ik was al totaal verbijsterd toen het een platencontract kreeg (maar aangezien de band zonder platencontract al in de consciousness wist door te dringen is dat eigenlijk niet zo raar). Dit is, samen met 3OH!3, het ergste wat ik momenteel kan verzinnen qua muziek.

 2. Sjaak

  Hmm, ik begin de afgelopen tijd steeds meer of aan mezelf of aan 3voor12 te twijfelen. Dit is weer zo’n voorbeeld van een recensie die naar mijn mening de plank volledig misslaat (voor de goede orde, het linkje naar 3voor12 uiteraard, niet fileunder).

 3. Anton

  ”De conclusie is duidelijk: de scene kidz hebben gelijk als ze het op de tonen van brokeNCYDE op een ongegeneerd zuipen en neuken zetten. Zij hebben lol, terwijl de mensen met goede smaak zuur staan te doen aan de zijlijn.”
  En zo was het..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top