Frank Turner – Love, Ire & Song

Frank Turner - Love, Ire & SongOf ik even snel de nieuwe Frank Turner wilde doen. Ja natuurlijk wil ik dat doen! Sinds ik Turner zag openen voor The Gaslight Anthem in de Melkweg heb ik de man in mijn hart gesloten. De Brit speelde daar in zijn eentje soort van akoestische punkrock met een Engelse folky inslag en toonde zich een buitengewoon grappige man, zowel in teksten als in de podiumpresentatie. Iedereen die het zag was verkocht, want na afloop was er zijn cd Love Ire and Song als eerste uitverkocht. Nog voor het werk van The Gaslight Anthem. Ik wachtte dus met smart op nieuw werk, maar ik zal nog even moeten wachten. Tot 9 september. Dan komt zijn nieuwe plaat Poetry Of The Deed uit. Want het plaatje dat Storm in mijn mik schoof was Love Ire and Song. Turner heeft getekend bij Epitaph en die brengen nu Love Ire and Song opnieuw uit. Dat is mooi! Dat is een nieuwe kans voor u om u te laven aan het werk van Turner. Love Ire and Song is overigens niet solo, maar met band ingespeeld, maar dat verandert niet veel. Punkrock met nadruk op pop, veel humor, teksten waarin wordt opgeroepen om jezelf toch niet te serieus te nemen en veel meezingers, heel veel meezingers. Ideaal voor uw festival dus. Ik blij’m nog even draaien, tot 9 september. Ik kan niet wachten…


mij=Epitaph

Terug naar boven