Pintandwefall


Pintandwefall


mij=Pintandwefall, 17 september, Luxor Live, Arnhem. Foto: Dennis

13 Comments

 1. Ew.

  Nou, ik denk dat Luxor Live! dit aan zichzelf te wijten heeft. Ik heb erover gedacht om te gaan, maar
  – 8 euro voor een band die ik net ken (en de meeste mensen helemaal niet kennen!,) vind ik duur. Je betaalt bovendien 2 euro servicekosten p.p. 10 euro samen is toch 24 guldens en dat voor iets dat ik niet ken.
  – De kleine zaal is geen fijne zaal. Het podium staat op de breedte opgesteld en ik vind dat dom gedaan.
  – Het geluid stond de paar concerten dat ik daar was veel te hard. Dat krijg je al snel in een kleine ruimte, maar doordat je door de ligging al snel bovenop het podium zit gaat het snel te hard.
  – Ervaring leert dat het bandje kijken en oprotten is. Iets van gezelligheid mis ik er totaal.
  – Ik snap ook niet waarom er geen regionaal voorprogramma is. Wat kost dat nou helemaal… Trekt misschien ook weer wat publiek.
  – Het is leuk om bandjes te ontdekken. Ik vind het nu echter zo sfeerloos. Bovendien is Arnhem een werkstad en geen studentenstad. De donderdagavond is per definitie denk ik slecht qua publiek…
  Ik moet wel zeggen dat ik nog wel wat leuke dingen zag staan en de zaal misschien nog wel een kans geef, maar misschien kan met er iets mee…

 2. 5e en dan wellicht nog de “service kosten” (wat is dat trouwens…dat iemand mij de kaart aan reikt?) zou voldoende zijn als het ook nog eens een gezellige venue was.
  ik weet niet goed hoe het zit met de licenties die Luxor heeft, maar bijvoorbeeld laatst toen ik naar ZZZ was had ik het erg leuk gevonden als ze daarna zaal open hadden gedaan met een cdtje ofzo 🙂

 3. Ew: er is contact geweest met sowieso 1 regionale band maar die konden niet. Verder ken ik de ‘problemen’ van de kleine zaal. Ik bekijk ook veel liever alle bandjes in de grote zaal. Prijs kan ik verder wel eens aankaarten maar dit zal niet veranderen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top