Hospital Bombers – When the Cows Come Home

Hospital Bombers - When the Cows Come HomeIn een tijd waar half Nederland iedere zondagavond voor de buis zit voor de stompzinnige datingshow Boer Zoekt Vrouw, komen Hospital Bombers uit Amsterdam met een nummer dat een prima soundtrack voor de show zou zijn. In het gejaagde en zelfs vrolijke nummer “When the Cows Come Home” wordt blij aangekondigd dat geheel onverwacht de koeien toch eindelijk thuis zijn gekomen. Aangezien het nummer als single op vinyl wordt uitgebracht, is er een heuse b-kant, “Butterflies”, waarin de band iets gas terugneemt maar toch het typische en oorspronkelijke indiefolkgeluid te horen is.
Wij mochten enkele setjes van twee tickets weggeven voor het releasefeest op 10 oktober in Amsterdam. Daarvoor ben je nu natuurlijk te laat..


mij=Subbacultcha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven