Shakira – She Wolf

Shakira - She Wolf‘Is dit de nieuwe Shakira?’
‘Ja.’
‘Wat moet jij daar nou mee?’
‘Die kreeg ik opgestuurd. Ik moet er dus weinig mee, maar mag er wel wat mee doen.’
‘En dan draai jij het in de auto?’
‘Ja. Je hebt het misschien nog niet opgemerkt maar op de achterbank zitten er twee driftig mee te neuriën met die single.’
‘Hoe kennen ze dat nou weer?’
‘Niet van mij. Ik vrees dat ze dat oppikken als jij langs TMF of MTV zapt. Moet je mee oppassen hoor. Voor je het weet hebben ze een beroerde smaak samengesteld.’
‘Nou is er weinig fout aan Shakira, toch?’
‘Mwah, ik vind dit een matige plaat. Die single gaat nog wel hoor, maar ik vind dat ze haar stem echt veel teveel ofwel behandeld hebben met een vocoder ofwel een tweede lijn ingemixt hebben die klinkt als cheap plastic. Die jongens van N.E.R.D. doen dat grapje net iets te vaak.’
‘Wat ik bedoelde is dat Shakira onschuldige muziek is.’
‘Oh ja, dat gaat wel. Het is me ook een beetje teveel een zooitje allegaar. latin pop, rock en zelfs cheezy electropop stort ze in de trechter. Maar ik word niet echt warm van deze ratjetoe. Bovendien staat er geen hit op à la “Hips Don’t Lie” voor zover ik het kan overzien. Ik had verwacht dat hulp van Pharrell Williams, Wyclef Jean en Sam Endicott (The Bravery) meer opgeleverd zou hebben.’
‘Je bent dus teleurgesteld in deze cd?’
‘Ik had er van te voren al geen hoge verwachtingen van, dus het kon alleen maar meevallen. Van mij mag ze wel wat meer haar tanden laten zien.’


mij=Epic / Sony

4 reacties

  1. Ludo

    begin me ineens af te vragen of de vaste passagiers in Storms auto niet last krijgen van een mentale blokkade bij elk ceedeetje wat wordt gedraaid. Er moet iets slims op op z’n minst quotebaars worden gezegd. 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven