A Skylit Drive – Adelphia

A Skylit Drive - AdelphiaDe leden van A Skylit Drive zaten even met het handen in het netjes gestylede haar: zanger Jordan Blake gaf namelijk aan te willen stoppen met de groep. Hoewel niet veel bands het wisselen van zanger overleven, ging het vijftal de zware uitdaging aan. Uiteindelijk werd in Michael Jagmin een vervanger gevonden en hij is inmiddels al op twee albums achter de microfoon te vinden. Uiteindelijk goed nieuws voor de band, want met zijn opvallende zangstem wist hij voor erg veel succes te zorgen. Ook in de dertien nieuwe nummers van Adelphia is het Jagmin die met zijn helium-achtige vrouwenstem het meeste opvalt. Hierdoor valt het zestal met hun experimentele post-hardcore zeker niet binnen het gebruikelijke wat we normaal voorgeschoteld krijgen. Ze deelden reeds het podium met The Blackout, Alesana en From First To Last en zullen ongetwijfeld dezelfde doelgroep aanspreken. Ze zijn momenteel bezig met de video-opnames voor de single “Those Cannons Could Sink a Ship” en zoals je daarop zult horen, gaat A Skylit Drive vooral door met wat ze al een tijdje doen. Het echt goede nieuws is dan ook dat de Amerikanen door de release eindelijk naar Europa komen en dat Nederland één van de weinige landen is die ze aandoen.


mij=Hassle / Suburban

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven